Nejste přihlášen/a.
Moc se omlouvám wamp a ostatním - zapomněla jsem otitulkovat :
Kočka hraje mrtvou aby nemusela jít na procházku
- asi su blbá - já myslela, že to je sranda ! - my jsme měli kočku, kterou jsme na vodítku normálně vodili - do lesa, na ryby... - ale tato kočka se to zřejmě demonstrativně naučit odmítá.
doplněno 10.02.15 15:24:wamp - asi kočkomil právě jste - právě jsem byla "seřvána" od svého partnera, který zareagoval stejně jako Vy, zatímco já se řehnila jako blázen. Prý jsem sadista, zatímco Vy jste spřízněná (tj. normální) duše a mám Vás pozdravovat.
mně to taky přišlo legrační - kočka demonstrativně odmítá vodítko a jde na to chytře - nic s ní nehne... jakmile jí ho odepnou, "obživne" - nic tak špatného jí nedělal...
Já než jsem se podívala na video, tak jsem si přečetla příspěvek od Wamp. Takže jsem očekávala někoho, kdo kočku trápí. Ale to, co jsem pak viděla, mě také rozesmálo. Ta kočka je perfektní. A její majitel nevypadá na to, že by ji někdy ubližoval.
doplněno 10.02.15 09:53:Culdo. Já jsem si tak uprostřed toho videa říkala, jestli ta kočka není nemocná . Fakt bych nevěřila, že to ta potvora dokáže takhle dlouho hrát
Díky za pěkné video. Je to pro mne jen další důkaz pevné a neotřesitelné vůle kočiček, s tím se setkávám v reálu každý den. Můj kocourek sice procházky na vodítku miluje, takže mne občas chodí vyvenčit, ale fotky nemám, protože si ho fotí hlavně turisté z ciziny. Doma je všechno podle jeho přání a já se mu ráda přizpůsobím, protože mi zas dává najevo velkou lásku a pozornost...
Ona nehraje mrtvou, aby nemusela jít na procházku. Je to klasická reakce kočky, která není zvyklá na postroj. Jeden náš kocourek to dělal úplně stejně. Po navlečení postroje úplně zkameněl. Když jsme ho posadili, sesunul se k zemi a ležel jako kámen a ani se nehnul. V rukách působil jako hadrák. Jakmile jsme mu ho sundali, byl ještě čilejší než předtím, asi aby si to vynahradil.. no a nám také
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.