Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mi poradi k cemu to slouzi

Od: ilona* odpovědí: 16 změna:
Dobry den,byla jsem v nwmocnici a nevim k cemu to slouzi kdo poradi moc me to zajima dekuji
Kdo mi poradi k cemu to slouzi
Kdo mi poradi k cemu to slouzi #2

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

1 - Podle mne snad ozdobná dekorace v moderním stylu a zároveň lapač prachu. Do nemocnice nevhodné.

2 - Není za tím topení, není to teplé? Šahala jste na to?

3 - Označení výtahu?

4 - Krytka pod kterou jsou nějaké pojistky, dráty, čidla.

2kedar*
hodnocení

2x

Výduch z klimy. Toť vše. :)

majsterjoe*

Z klimy určitě ne. Čistička, teplený zářič možná, klima ne.

doplněno 08.02.15 20:32:

Neviděl, ale taky sem vživotě neviděl takovou klimatizaci, a to jsem se tím živil.

2kedar*

Hmmm... Vy už jste viděl v dnešním špitálu čističku vzduchu..? Kdo by to asi zaplatil..? VZP.? :) :)

Nebo snad tepelný zářič.? To by stálo majlant.! To radši ty pojišťovny ošidí o péči ty malé děcka, nebo důchodce... :(

A ovce pak sbírají víčka od PETek. *zed*

ten výduch z klimy mě opravdu upřímně povavil, dobrej joke, a ještě hodnocení. Člověk nikdy neví, jak jsou lidé vtipní, opravdu. Výduch z klimy aniž by to mělo dírky. to chce fakt bod.

111®
hodnocení

1x

já vám to prozradím, je to rehabilitační pomůcka,,, po těch šprušlích nebo schůdvích se odspoda nahoru leze dvěma prsty a slouží to k rozhýbání buď prstů, nebo zápěstí, ale většinou loktů a ramen, aby je pacient po zákroku rozhýbal ...

pohanka*

Rehabilitační pomůcka - pokud to není legrace, tak dávám bod.

A co možná ještě drbátko?

doplněno 08.02.15 20:54:

Je to umístěné ve výšce vyhovující dospělému člověku, na rohu stěny. Takže ta rehabilitace.

111®

jo je to rehabilitace,, leze se po tom 2 prsty , ukazovák-prostředník a furt dokola...až tu ploutev dostaneš nahoru,,,:)

sekundární využirí jsem neviděl, ale nevylučuji je, alle šplhání po operaci ramen jsem viděl na vlastní bulvy..

111, na chodbě? Mezi dveřmi? *sok*

doplněno 09.02.15 10:49:

Ilonko, na jakém oddělení to bylo? :)

111®

ano

doplněno 09.02.15 10:57:

jseště by to mohlo sloužit jako cvičení pevného úchopu pro horolezce...:)

hodnocení

0x

Není to součást klimatizace, kde je to umístěné?

ilona*
hodnocení

Soucast klimatizace to neni je to na chodbě u hlavnich dveri

hodnocení

0x

"toto" je stejné až po podlahu? nemáte foto i celé spodní části?

ilona*
hodnocení

Na pichacky to nemuze byt nejde tam nic zastrcit
Kdo mi poradi k cemu to slouzi #3

hodnocení

0x
Přijde me to jako držák na stare pichacky, ty papirove. ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle už jsem viděl. Je to chlazení nebo větrání rozvodů. Jenom si teď nejsem jistý jestli elektro nebo plyn (kyslík a pod.).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]