Nejste přihlášen/a.
Z klimy určitě ne. Čistička, teplený zářič možná, klima ne.
doplněno 08.02.15 20:32:Neviděl, ale taky sem vživotě neviděl takovou klimatizaci, a to jsem se tím živil.
Hmmm... Vy už jste viděl v dnešním špitálu čističku vzduchu..? Kdo by to asi zaplatil..? VZP.?
Nebo snad tepelný zářič.? To by stálo majlant.! To radši ty pojišťovny ošidí o péči ty malé děcka, nebo důchodce...
A ovce pak sbírají víčka od PETek.
já vám to prozradím, je to rehabilitační pomůcka,,, po těch šprušlích nebo schůdvích se odspoda nahoru leze dvěma prsty a slouží to k rozhýbání buď prstů, nebo zápěstí, ale většinou loktů a ramen, aby je pacient po zákroku rozhýbal ...
Rehabilitační pomůcka - pokud to není legrace, tak dávám bod.
A co možná ještě drbátko?
doplněno 08.02.15 20:54:Je to umístěné ve výšce vyhovující dospělému člověku, na rohu stěny. Takže ta rehabilitace.
jo je to rehabilitace,, leze se po tom 2 prsty , ukazovák-prostředník a furt dokola...až tu ploutev dostaneš nahoru,,,
sekundární využirí jsem neviděl, ale nevylučuji je, alle šplhání po operaci ramen jsem viděl na vlastní bulvy..
ano
doplněno 09.02.15 10:57:jseště by to mohlo sloužit jako cvičení pevného úchopu pro horolezce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.