Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěřím na lásku

Od: amie odpovědí: 3 změna:

Ahoj,takhle je to celkem dementní otázka,ale jak lze zapůsobit na někoho staršího,kdo si vás vůbec nevšímá?Vídám ho každý den,ale zřejmě ani nezná mé jméno a po předchozích zkušenostech mi připadá,že kdybych mu třeba napsala první na Facebook tak si bude myslet že jsem vlezlá a že honutím do konverzace.Díky :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nechte FCB svému osudu a postarejte se o oční kontakt a úsměv. Zdravím!

hodnocení

0x

Ahoj :) On neví,že se ti líbí,tak je nutné mu to dát najevo.Kdo nic nedělá,nic nezkazí...

hodnocení

0x

Já si myslím, že buď neví, že se ti líbí nebo se mu nelíbíš. Kdyby ses mu líbila, tak by po tobě koukal taky a bylo by to pro tebe jednodušší. Koukej na něj dál a uvidíš. Nebo se ho na něco zeptej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]