V tomto pripade jde o blbost slecny, ne facebook. To to jen malinko usnadnilo. Take mohla vylepit pozvanku po sloupech, enbo nabrat 30 kolemjdoucich.
facebook
Špatný příměr. Po ulici chodí jedno procento psychopatů. Mezi menežery jsou jich 4% (včera zveřejněná statistika), ale na Facebooku je jich násobně víc.
Ta 16 leta holka se narodila nejspíš bez mozku.Taky mi bylo někdy 16 let,ale takovoa kravina by mě nenapadla ani ve zlem snu.Líbí se mi vyse psaná podobnost sirek a facebooku
Pokud člověk neumí používat tu věc, co má v hlavě, tak je fuk, jestli má k ruce facebook, žehličku, samopal nebo telefonní seznam. Vždycky to dopadne blbě.
Ale chápu, že je pohodlnější to svést na věc, která se nemůže bránit a je první na ráně.
doplněno 04.02.15 22:37:
Není za co se omlouvat, aspoň v tom nejsem sama
mp*
Omlouvám se, že jsem si nevšiml Vaší trefné a velice přesné odpovědi. Mohl jsem si ušetřit lámání mé hlavy nad odpovědí na tuto obecnou a dnes palčivou otázku. Děkuji.
Zvláštní na tom je, že se to mělo stát minulý víkend v Praze, ale prakticky stejný článek jsem četl už někdy vloni (předloni?) a tenkrát to bylo kdesi v cizině. Že by měli novináři okurkovou sezónu?
Vemte to jinak. Představte si Facebook (nebo i celou síť) jako nástroj, jako auto, nůž, pistoli, pilu, výbušninu, pozor dnes i humoristický časopis atd. Pak je na jeho uživateli, jak jej použije. Je fakt, že je taky i otázka dostupnosti - a tam asi Facebook vo parník vede.
Dle mého názoru jde o bublinu, která časem splaskne. Facebook postupným a nenápadným způsobem omezuje práva uživatelů a nově může přeprodávat osobní data uživatelů a nikdo se nad tím nepozastavuje. Mnoho uživatelů si na FB honí vlastní ego a to dost napovída o nich samých, FB jsem vyzkoušel zřušil a děkuji, ale nechci. Bohatě si vystačím s telefonem a kontakty v něm, pokud chci tak si zavolám napíšu nebo něco pošlu. Ale dělat si virtuální nástěnku je ubohé a vzpomínám jak za komančů byly "krásné" nástěnky na kde co, teď má skoro každý vlastní nástěnku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.