Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máme tu brzy Valentýna - co mi poradíte?

Od: sonaw odpovědí: 2 změna:

Ahoj rádcové! Blží se zase Valentýn a chce to něco originálního. S přítelem nežiji - jen se spolu scházíme. Tak mne napadlo být alespoň symbolicky v jeho staromládeneckém pokoji. Dát fotku v rámečku - to moc originální není. Uvažovala jsem o nějakém uměleckém portrétu - třeba ve stylu glamour nebo se nechat namalovat nějakým malířem. Obojí je ale dost finančně náročné a hlavně se bojím, jak to přítel přijme. Nevím, zda nějaká odvážná fotka by nebyla až za hranou. Stylizovaný portrét by asi prošel, možná by stačila kresba. Dá se něco na úrovni pořídit do tisícovky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Pokud stojíte o kreslený portrét, můžete zkusit zde si vybrat něco, co by vám sedělo. Je tam mnoho malířů i kreslířů, od naprostých amatérů, až po skvělé profíky, vybrat si můžete sama a cenu vidíte. fler.cz/... - pokud si vyberete, zaregistrujte se tam a napište danému malíři. Termín je však dost šibeniční, nevím, jestli to stihnete, umělci pracují většinou zvolna, uvidíte, jestli vám někdo vyhoví takhle nahonem.

doplněno 03.02.15 04:11:

Ivzez, vaše navážení do Fleru je úsměvné a jen ukazuje, že to prostředí neznáte. I vámi doporučení portrétisti, které jste tu minule nabízela, tam mají svůj účet. A to jsou tam daleko lepší, nežli tito, včetně akademických malířů. To, že tam svá díla nabízí mnoho nedouků neznamená, že se tam nedá najít kvalitní malíř.

doplněno 03.02.15 04:23:

Ovšem tahle diskuze k otázce je zbytečná, protože se ukázalo, že zakladatel otázky ji sem položil jen proto, aby si zde udělal v odpovědi, která mu byla smazána, reklamu na své portréty. Bohužel ho zradila modrá barva odpovědi. :)

iz*
hodnocení

0x

"Odvážnou fotku" bych neradila, abyste se s ní po čase nesetkala třeba na "roztahovačkách" nebo ještě hůře ...

S portrétem si to dobře rozmyslete. Renomované malíře nenajdete na Fler ani jiných podobných webech. U kvalitního malíře počítejte za portrét minimálně s 3 tisíci (spíš více).

Já jsem dárky vždycky vybírala z oboru zájmů obdarovaných. Nikdy se mi nestalo, že bych se netrefila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Valentýn

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]