Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvědčení jsem šprdka?

Od: kata123 odpovědí: 25 změna:
Chdim do 6tridy a mela jsem 5dvojek a ostatni same 1
Myslite ze jsem velka šprdka?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No jestli se doma po nocích šprdáš, tak určitě.

Jinak na 6. třídu pro inteligentní slečnu to není žádná velká sláva.

hodnocení

0x
Zalezi jestli se doma šprtáš nebo na to šprdíš. Jestli to druhé, tak asi budeš šprdka :) a na známkách vůbec nezáleží, záleží na přístupu. Já měl vyznamenání i na střední skole , a to bez jakéhokoliv šprtání.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jsem nějaký zmatený. Za 1. to musí být celkem fajn třída když krom tebe mají všuchni samé jedničky. Za druhé nevím co je to šprdka. Jestli to má souvoslost se šprtání, tedy šprtka, pak se takto nazývají studenti, kteří se hodně učí, možná že až nad rámec svých povinností. Za to jsou (většinou k nelibě ostatních) ohodnoceny lepší známkou než zbytek třídy. Takže já vlastně nevím co jsi tím chtěla říct. A v šesté třídě bys už celkem mohla vědět o čem je řeč.

ria*
hodnocení

0x

Za nás bývaly šprtky jedničkářky, mít dvojky je dobrý průměr.. :)

hodnocení

0x

Nejsi šprtka. Můj brácha je šprt. Na vysvědčení samé jedničky. V sedmé třídě. Za celé pololetí měl všeho všudy maximálně dvě dvojky (jinak jedničky) v žákovské knížce. To je šprt. Ty se šprtovi ani neblížíš.

Asi ho znáš líp než my, to jo, ale nemám rád když někdo dobrého studenta automaticky označuje za šprta :) někomu jen stačí dávat pozor ve škole a tím to umí na jedničku, i když se na to mimo školu ani nepodívá, maximálně si to před testem večer jednou přečte, to pak přece není žádný šprt ;)

doplněno 30.01.15 10:27:

v tom případě je to šprt všech šprtů *smich* o pololetních prázdninách dopoledne se z rozmaru učit... to už je něco :)

Ano, znám ho lépe než vy. I teď tady chodí po pokoji a opakuje si do čestiny slovesné třídy, jen tak z rozmaru. Nedělá nic jeiného, než se učí. Je to šprt.

kutululu
hodnocení

0x

Už asi jen proto, že šprdka se takto nepíše, si myslím, že jí nebudeš *haha* A co já si pamatuji, tak na ZŠ je to docela běžné mít na vysvědčení vyznamenání. Šprtkou bys byla pokud by ses ve svém volném čase pořád jen učila a dělala to s chutí a radostí. Dobré známky ale můžeš mít i bez učení, někomu to holt do té hlavy leze lépe a samo a rozhodně to není projev šprťáctví ;)

buss
hodnocení

0x

Přidej děvčico, přidej. Buď nejlepčí. Určitě víš jaký je průměr třídy.

bagar*
hodnocení

0x

Já měl ve čtvrťáku na ekonomice čtyři dvojky a jedenáct jedniček. Každopádně, jako šprt jsem se rozhodně necítil. V 6 třídě by to mohlo být i lepší.

hodnocení

0x

Už na to upozorňili i jiní, ale nedá mi to. Ta šprdka mne fakt rozesmála, a ještě v souvislosti s takovou otázkou. To bys tedy už měla vědět, jak se to slovo píše. Raději se moc nechlup... schválně, co Ty na to? ;)

jaha

Jak jsi správně upozorňila,chlupit by se neměla.

hodnocení

0x
Asi ne,protože pokud bys byla,tak napíšeš šprtka a nikoliv šprdka.
doplněno 30.01.15 16:24:

Nyní když jsem si v klidu domova přečetl dotaz ještě jedno na PC místo na MT,tak musí doplnit,že se asi učitelé ve tvém hodnocení hoodně spletli! Minimálně z rodného jazyka by nebyla ani na jedničku a ani na dvojku, ale spíše by to bylo na trojku! Šprt by prostě v jedné takovéto větičce neudělal ani jednu chybu!

rad*

Ještě že to není šprcka v 6. třídě :-D

naihonn*

Inu, zdá se, že se shodneme. *smich*

naihonn*
hodnocení

0x

Inu, dalo by se říci, že pořád lepší být šprdka než šprcka. *frajer*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Jestli jsi šprdka - tak si snad ani ty jedničky nezasloužíš !

asd1
hodnocení

0x

Nejsi ani náhodou - šprtka by ve dvou větách neudělala 15 chyb...

ne*
hodnocení

0x

nejsi šprtka, tvé vysvědčení by muselo vypadat jinak

martinaa*
hodnocení

0x

Na vyznamenání to je ještě je, vysvědčení pěkné. Záleží, jestli tě to baví a jde ti to, anebo se šrotíš ve dne v noci a kvůli dvojce se věšíš na prvním stromě.;)

Rozhodně by ale šprDka měla ovládat pravopis ;).

hodnocení

0x

Tohle slovo, šprt, správně napsané, používají blbouni a ti, kterým na známkách nezáleží. Jsem zvědavá, až bude po 10ti letech třídní sraz, kde budou šprti a kde budou lajdáci. A po dalších 10ti letech? Ty nejspíše uvidíš ve frontě před sociálkou nebo úřadem práce, až pojedeš, ve svém autě, okolo. ;)

doplněno 30.01.15 16:52:

Culdo, píšu něco o nějaké známce?

doplněno 30.01.15 18:23:

Já jsem měla na mysli to, že se někdo snaží být kvalitní, mít cíl, mít to v hlavě srovnané. Zabojovat o sebe v příštím životě už teď. ;) Tohle jsem zažila u obou dcer. Jen s tím rozdílem, že starší se bála přihlásit, protože by ji děcka uštípala. Ta mladší se styděla nepřihlásit, protože by patřila k těm"blbečkům" (její výraz), kteří předvádějí svou omezenost.

culdabulda1*

- musím poněkud oponovat - mít v životě úspěch není zaručeno jenom tím, že je člověk jedničkář ! Musí ještě umět ty "jedničky" využít v praxi !

doplněno 30.01.15 17:18:

babkazov - nepíšete - "oznámkování" jsem použila jako symbol pro dobrého žáka, který se ještě ale nemusí umět v životě uplatnit. Normální člověk se s trochou píle našprtá všechno, ale pokud to neumí využít, je mu to prd platné.

sylvie35
hodnocení

0x

Já v tvém krátkém textu vidím 13 chyb ! Takže chytrost vypadá jinak *smich*

hodnocení

0x

Já si myslím, že si to naše "šprdka" vzala k srdci. Vůbec se neozvala. Ale já se budu k této otázce ráda vracet. Když mi bude nějak šoufl, tak si jenom přečtu co napsala. Víc ani nemusím číst. Mně se ten výraz hodně zalíbil. Jak si na to vzpomenu, tak se směju. Tak jestli to přece jenom čteš, Ty naše šprdko, tak nevím jak ostatní, ale já za sebe Ti fakticky děkuji. A nikdy na Tebe nezapomenu. *smich*

ahah
hodnocení

0x
Jelikož mám lepší vysvědčení v deváté třídě a to se neučím, tak bych řekl že jsi spíše horší průměr než šprtka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]