Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interkamera

Od: pepa* odpovědí: 5 změna:

Nevíte kdy bude v Praze interkamera?

Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

digisekce.com/... - tady je ta pravá informace.

jaja28*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Popis akce:

25. mezinárodní výstava foto a video techniky Interkamera se koná ve dnech od 11. do 13. dubna 2007 v Praze.

Interkamera se za 24 let své existence stala stabilním nástrojem pro setkávání vystavovatelů a veřejnosti zajímající se o svět foto a video. Současná Interkamera koresponduje s postupným vývojem technologií.
Výstava přináší prostor pro workshopy a semináře se známými osobnostmi. Je obohacena o fotografické výstavy z řad profesionálů i účastníků soutěží. Na své si zde přijdou nejen začínající fotografové, ale i profesionálové.

V loňském roce se výstavy zúčastnilo 26 300 návštěvníků.

Pořadatel:

ATEMI s.r.o.
Velvarská 45
160 00 Praha 6

jaja28 informace, kterou uvádíš je mylná! Letos se INTERKAMERA opravdu nekoná!

pis.cz/...

jaja28*
strejci to si piš že jsem se rozčílila, když jsem se ujistila, že se uvádí mylné informace a člověk je pak v tom nejlepším úmyslu poskytne dále. Hned jsem konala a přikládám výsledek svého snažení"Dobrý den,vážená panívelice se omlouváme za nepříjemnosti, které jsme Vám způsobili. Výstava Interkamera 2007 se skutečně tento rok konat nebude. Avízo od pořadatelů této akce o stornu výstavy nám bylo doručeno včera 20.3. 07 až v odpoledních hodinách a info o výstavě bylo poté neprodleně staženo z našeho Kalendáře akcí. Ještě jednou se velice omlouváme a doufáme, že nám i nadále zachováte svou přízeň.S přátelským pozdravemRobert Mikuláštík,redakce portálu BusinessInfo.cz NEXUS GROUP s.r.o.

filippo
hodnocení

0x

Jsem rád, že nejsem sám, kdo se o osud Interkamery zajímá. Problematice se věnuji od roku 2004 a svoje překvapivá zjištění publikuji na solecito.cz/.... Tím pravým důvodem, proč Interkameru odpískali je podle mne totální nepřipravenost a existence projektu Eurocamera - http://eurocamera.cz.

Přeji dobré světlo. Filippo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]