Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc pro mého pejska se nemohu rozhodnout mezi těmito dvěmi jmény. Vybral jsem je protože jsou neobvyklá a zvláštní.
Cleo
Cleo.Jj,za nedlouho z něj bude Kleošek,Klešek a třeba i Lešek
Zkoušela jsem obě zavolat, a to Banba se mi zdálo znělejší - díky písmenům B - tedy spíš by to pejsek např. v městském ruchu zaregistroval.
Obecně se mi líbí pravidlo, že zvířatům máme dávat taková jména, která se nebudeme stydět vykřikovat po ulici
(Tedy bylo to pravidlo doporučované spíše majitelům koček s tím, že až budou v noci volat svého miláčka domů, že nemusí nutně bavit sousedy výkřiky "Spermíku, poď domů" apod. Osobně z toho důvodu mám v plánu případné další kočičce dát jméno "Výsost".)
Jaká je rasa tvůj pejsek? Jak je velký? I k velikosti a rase sedí určité jméno. Dej fotku, prosííím!
Tak pro takového psa by se mi líbilo jméno Čárlí. Je slyšitelé a slušelo by mu to. Když jsou ve jméně sykavky a r. pak je slyšet, ikdyž jsou vysloveny tichým hlasem. A víte, že tato rasa je nejméně agresívní na světě. Neumí ani zavrčet, když se musí bránit. Vlastně se ani bránit neumí. Je to takové hodné zlatíčko. Mame kamarádku a ta má holčičku kavalírku a ta se jmenuje Kolet. Colet.
Tak mě se nelíbí ani jedno. Jestli Banba tak to skončí jak je psáno výše stejně Bambulou. My máme mimo jiné kocourka Sama. Zanedlouho to byl Samík, pak Šamík (ještě že ne Šemík), pak Šáša a teď už jsem se několikrát přistihla že mu říkám Šášule a Šušu. Budu si na to muset dávat pozor. Pak napište jak jste se rozhodl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.