Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které jméno na pejska? Cleo nebo Banba?

Od: misha* odpovědí: 9 změna:

Prosím o pomoc pro mého pejska se nemohu rozhodnout mezi těmito dvěmi jmény. Vybral jsem je protože jsou neobvyklá a zvláštní.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Těžko rozhodnout, spíš podle toho, na co bude pes lépe slyšet. Jak se znám já, tak bych za chvíli říkala Cleovi Kleošu a Banbě Bane... Asi bych vybrala to Cleo...

hodnocení

0x

Cleo

Cleo.Jj,za nedlouho z něj bude Kleošek,Klešek a třeba i Lešek :-D
doplněno 21.01.15 20:22: Nebo Kleofášek :-D

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zkoušela jsem obě zavolat, a to Banba se mi zdálo znělejší - díky písmenům B - tedy spíš by to pejsek např. v městském ruchu zaregistroval.

Obecně se mi líbí pravidlo, že zvířatům máme dávat taková jména, která se nebudeme stydět vykřikovat po ulici :)

(Tedy bylo to pravidlo doporučované spíše majitelům koček s tím, že až budou v noci volat svého miláčka domů, že nemusí nutně bavit sousedy výkřiky "Spermíku, poď domů" apod. Osobně z toho důvodu mám v plánu případné další kočičce dát jméno "Výsost".)

hodnocení

0x

Jaká je rasa tvůj pejsek? Jak je velký? I k velikosti a rase sedí určité jméno. ;) Dej fotku, prosííím!

myse*

za mne Bamba - ale říkala bych mu Bambula :-D

mishay
hodnocení

španěl king charles kavalier :)

Tak pro takového psa by se mi líbilo jméno Čárlí. Je slyšitelé a slušelo by mu to. Když jsou ve jméně sykavky a r. pak je slyšet, ikdyž jsou vysloveny tichým hlasem. ;) A víte, že tato rasa je nejméně agresívní na světě. Neumí ani zavrčet, když se musí bránit. Vlastně se ani bránit neumí. Je to takové hodné zlatíčko. Mame kamarádku a ta má holčičku kavalírku a ta se jmenuje Kolet. Colet.

hodnocení

0x

Já bych dala úplně jiné---zvučnější ,,Cleo už vůbec ne .Zaniká.Takové,kde je er.

haninka*
hodnocení

0x

Tak mě se nelíbí ani jedno. Jestli Banba tak to skončí jak je psáno výše stejně Bambulou. My máme mimo jiné kocourka Sama. Zanedlouho to byl Samík, pak Šamík (ještě že ne Šemík), pak Šáša a teď už jsem se několikrát přistihla že mu říkám Šášule a Šušu. Budu si na to muset dávat pozor. Pak napište jak jste se rozhodl:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]