Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout?

Od: alexander93 odpovědí: 3 změna:

Udělal jsem hloupost, dětskou chybu... bojím se, že se jí už nikdy nedokážu podívat do očí.
Proto je konec. Ukončil jsem to já. Nezasloužím si ji, zklamal jsem ji.

Snažím se na ni nemyslet, utírám si své slzy, ale srdce pláče i tak dál.
Jak zapomenout?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co blbneš?!
Kvůli dětské chybě?
Chybujeme všichni. Je možné, že podstatně větší chybou bylo to skončit.
Nevíme, jakou chybu jsi udělal. Nevíme, jak na to reagovala ona. Nevíme, zda si jí to vysvětlil, proč končíš. Nevíme, zda si té chyby vůbec všimla a teď se trápí i ona pro rozchod. Nevíme, zda to vůbec jako chybu ona považuje.
Pokud si jí řekl tak málo, jako nám napsal, může to být ještě fatálnější chyba.
Vidím to na nedostatek komunikace. Možná, že se mýlím. Možná ses zmýlil ty. Nevíme.

nikol321
hodnocení

0x

Ahoj,

jsem v podobné situaci a žádný zaručený postup bohužel neexistuje. Nejlépe uděláš, když se pokusíš nějak zabavit, abys na ni tolik nemyslel. Takže podnikat různý akce s kamarády - koncerty, zápasy, kino - hlavně, že v tom nebudeš sám. Sice na ní budeš furt myslet, ale to je prostě normální a chce to jen čas. Kdyby ses přes to přenesl lehce, tak by to vypadalo, že ti na ní ani moc nezáleželo. Řiká se, že úplně se vzpamatovat z rozchodu trvá polovinu tak dlouho, jak trval vztah (když trval rok, budeš potřebovat půlrok atd.) Taky mi to moc nejde, přála bych si vymazat paměť nebo vrátit čas.

Tak hodně štěstí :)

jara*
hodnocení

0x

Ahoj,

moje rada je,nauč se odpouštět. Především odpusť sám sobě. Vždyť chyby děláme všichni a ještě spoustu jich uděláme. Pokud si je nedokážeme odpustit, nemůžeme očekávat, že to učiní druzí. Chyby jsou na to, aby jsme se poučili a posílili. Přeber si, co se stalo a odpusť si to. Dodá Ti to sebedůvěry podívat se jí do očí a všechno si vysvětlit. Pokud to nezabere, nemáš u ní co ztratit, ale sebe si budeš vážit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]