Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které z těchto jmen je pro psa nejslušivější?

Od: radka20 odpovědí: 14 změna:

Všem moc předem děkuji za hlasování a komentáře plné rad :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro jakou rasu? - nemáte i fotku?

doplněno 21.01.15 21:10:

hlasovala jsem pro Lexu, ale jak tak koukám na fotky na googlu, tak možná Andy, to by se i dobře vyslovovalo.

doplněno 21.01.15 22:35:

- Fort, Archie,

a nemůžu ubrat hlas z Lexy a dát ho Andymu?

radka20
hodnocení

border kolie :)

eulalie*
21.01.15 21:11
hodnocení

0x

Andy

isteron
21.01.15 21:16
hodnocení

0x

Zoro

tesyk*
hodnocení

0x

Tak trochu z praktického hlediska by to jméno mělo obsahovat sikavku (Bessi), protože psi mají lepší citlivost na vyšší kmitočty.

karassa
21.01.15 22:26
hodnocení

0x

Čiko :)

amadeus*
hodnocení

0x

Co takhle Allah nebo Muhammad? Idealni pro psa :-D

culdabulda1*

- to by se hodilo pro rotvajlera, tohle je miláček ...

michal*
hodnocení

0x

hary-harýček . sourozenci hary,bary,mary a punta (jezevčíci)

astik
hodnocení

0x

A co takhle Benny? Je důležité, jak se to jméno volá. Jinak z vašeho výběru asi Andy. Na BK se hodí asi nejvíc.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

Lassie ... i když někde jsem četl,nebo slyšel,že nejčastější jméno,na který slyšej všici pejskové je "pocem" ...

tesyk*

Má dlouholetá praxe mi říká, že jediné, na co pes vždy poslechne, je zašustění sáčkem s piškotama.

hodnocení

0x

Bart

Hlasoval som za Barta,no nejde mi moc ani jedno.Podľa mňa by ste mali vybraľ také meno,ktoré sa dobre skloňuje ak na neho budete volaľ.Napr. Bart-Barte poď sem.

hodnocení

0x
Takže Banba se už do ankety nevešla?
Rada: s další otázkou okolo jména pokračuj v tomto vlákně. Nezakládej další otázky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]