Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám učesat když nemám hřeben

Od: junkers* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, žiju v bytě sám a mám jediný hřeben, který nosím v tašce a tu tašku jsem zapoměl v autě, které je dole na parkovišti a mě se tam nechce jít. Teď jsem pekl buchtu, trochu se zapotil a slepily se mi vlasy a já se fakt nutně potřebuju učesat. Neexistuje něco, čím bych se mohl učesat, aniž bych musel vytáhnout paty z bytu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stanley110*
hodnocení

0x
Vyzkoušel bych kartáč na boty,nebo vydličku *ee*
tomasfuk

Ba ne, vydličku ne, ta se nedá u nás sehnat.Kartáč je v nouzi dobrý, teď jen, jestli má vhodnou barvu

martheczka*
hodnocení

0x
Předpokládám, že je to žert...pokud ne, tak nejlepší na upocené a slepené vlasy je, že si je umyjete.

tomasfuk
hodnocení

0x

Což takhle do mýdla napíchat hustě párátka?! Je to nouzové řešení, ale paty by zůstaly v bytě.S pozdravem Za účes krásnější zdraví Tom

junkers*
hodnocení

Supr nápad, hned po vidličce na knedlíky druhé nejlepší řešení. A fakt si nedělám pr.el.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Anebo jestli máte jako domácího mazlíčka dikobraza, tak se o něj můžete otírat vlasovou částí hlavy :)

doplněno 19.01.15 18:54:

A jakou buchtu? Tvarohovou?

junkers*
hodnocení

lineckej mřížák, s marmoškou. Nakonec jsem se učesal takovou obrovskou vidličkou, kterou propichuju knedlíky. Docela to šlo.

faithoncemore*

No vidíte, tak teď jste fešák a ještě k tomu s buchtou :) ...ještěže není lineckej mřížák s tvarohem, to bych Vám záviděla :)

stanley110*
19.01.15 19:25
*placni*

dejavu*
hodnocení

0x

Když jsem sledovala módni stylisty, vypadají, že jsou učesaní helikoptérou, nebo přinejmenším dronem, zkuste též tuto variantu a bude in. Ty mastné, zpocené vlasy budou vypadat stylově jako nagelované. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]