Nejste přihlášen/a.
Jako děcko jsem tento seriál žral, ale než se v Magionu nebo Studiu Kamarád odvysílalo všech 100+ dílů, tak jsem vyrostl. Mělo to nějaké zakončení?
Víte, ono se včelkou Májou je to složité. Měl jsem její příběh na vinilových deskách (samozřejmě jen zvukově) ještě před tím, než se objevil jako seriálv TV. Původně měl příběh začátek i konec. Měl dětem přiblížit, jak to chodí ve včelím úlu. Mája byla předurčena stát se "matkou" a tak se její dospívání a výchova lišila od ostatních včel. Její budoucí partner byl Vilík. Končí to zásnubním letem a návratem Máji do úlu, kde se zhostí svého poslání. Ten konec si už přesně nepamatuju, ale rozhodně to dál původně pokračovat nemělo.
Jenže když se příběh Máji objevil v TV, líbil se natolik, že bylo rozhodnuto natáčet další a další díly, dost často nesmyslné. Původní poučný účel příběhu se poněkut rozplynul v nesmyslných scénách, objevili se další účastníci, se světem včel zcela nesouvisejícími (myš, rozměrově stejná s Májiu a podobně). Takže tenhle seriál bude (podobně jako argentínské telenovely) pravděpodobně nekonečný.
Stejný osud postihl řadu dalších příběhů. Třeba takový Ferda Mravenec (původně také ucelený příběh) jsme zašantročili do Německa, kde z něj udělali neskutečně kýčový nekonečný seriál bez jakéhokoliv hlubšího smyslu.
Je mi z toho smutno .
Já ji měla na audio kazetách-krásně namluveno,mám to v hlavě dodnes-a tam v polední serii zaůtočili na úl sršni.Strašná bitka a královna vymyslela plán jak na ně za pomoci Máji,která byla odvážná a vyslechla sršní plán.Dodnes mi běhá husinajaký to byl nervák.Včely zachráněny a Mája zůstala s královnou,aby jí byla stále po ruce a byla její "dvorní dámou".Největší čest jaké mohla dosáhnout a tím to skončilo.
Ten kreslený s myšímě moc nebral,takže netuším jak se tam její život vyvíjel,snad nerodila jako německý krteček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.