Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám touto dobou spoustu času a nevím jak se zabavit zkusil jsem hudební nástroj,modeléřství,knihy..
Nemáte nějaká nápad jak se "zabavit" doma a pokud možno bez počítače Děkuji
Ahoj Martine.Nevím sice kolik ti je let,al přesto odpovím...Zabavit se doma,hmmm,knihy jsou velice dobrým koníčkem,ovšem je velice důležitá správná volba knihy.Pokud čteš "braky,"tak ty tě zajímat nebudou.Zkus se zamyslet nad tím,co tě zajímá - spektrum,pak se od knihy neutrhneš a budeš ji přímo hltat.Také můžeš doma cvičit,cviků je spousta,za prvé budeš mít pěkné pevné tělo a za další,každý sport zlepšuje náladu,navozuje pocit štěstí a pohody.Za dále,můžeš zkusit trénovat mozek,ať už učením,pokud ještě chodíš do školy,nebo různými jinými formami - křížovky,sudoku a další jiné hlavolamy...Můžeš se třeba učit malovat,to je také krásné hobby...Stahuj dobrou hudbu,filmy...Zkus psát poezii,nebo povídky,co ty víš,jaký je v tobě skrytý talent...Začni fotit,je to super zábava a zároveň umění...Zlepšuj své bydlení,pokud ještě bydlíš s rodiči,tak jim můžeš pomáhat...Co já vím,vytřít,vyluxovat,pomáhat s nádobím,nebo tátovi v dílně,v garáži...Naučit se vařit,další skvělá zábava a pak,není nad dobré domácí jídlo...Jejdáá,toho je tolik co se dá dělat,jen musí člověk chtít
A co tě baví a proč jsi zavřený doma a nemůžeš ven? Kolik ti je? Pak se dá více poradit.
Já se bavím ručními pracemi a knihami, když jsem doma, někdy zahradou a někdy hrou na hudební nástroj. Jestli ti ten, cos zkoušel nesednul, můžeš zkusit jiný. Nebo skládání muziky na compu, na to ani nástroj nepotřebuješ a jsou na to pěkné programy, třeba Cubase. Můžeš taky počarovat kromě foťáku s kamerou a tvorbou videa nebo videoklipu, natočit třeba nějaké návodné video jak... to teď hodně lidí baví. Můžeš se zkusit naučit něco uvařit, to už zdaleka není jen doména žen a bude se ti to v životě hodit.
Pokud jsi výtvarně nadaný, můžeš zkusit tvorbu šperků z cínu (v případě zájmu mohu dodat návod), je to práce s pájkou, nebo něco zkusit z kůže, ale i to malování je dobrý nápad. Když ne kreslení nebo malba umělecká, klidně si třeba vymalovat pokoj.
Můžeš to využít na učení se nějakému cizímu jazyku, to se hodí vždycky, nebo se naučit pozorovat a pojmenovat souhvězdí. Nebo napsat nějaké povídky, básničky, cokoliv, co tě těší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.