Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Byla tady otázka týkající se nevěrného manžela a tak jsem začala přemýšlet a otázka na vás, dámy..žily by jste intimně s manželem, který je vám nevěrný? Často slýchám jak se ženy baví, že je to pak ještě lepší a pestřejší, ale i jak říkají, že se jim při pohledu na něj zvedá žaludek. Co si o tom myslíte?
Adri.
Když Vám poradíme, abyste s ním nespala, přestanete s ním spát?
Když Vám poradíme, abyste s ním spala, budete s ním spát dál?
Anebo dokonce - když Vám poradíme, abyste mu už byla věrná, tak mu od nynějška už budete věrná?
poradte.cz/...
Tohle jen teoretické uvažování. Co kdyby. . . Slůvko "kdyby" z duše nenávidím. Kdyby měla teta š*ulina, tak by byla strejc! Záleží, jak hluboká láska k nevěrníkovi je. Jak a co musíme udělat, abychom přežily my a hlavně naše děti. Jak veliká je tolerance. Také, kam patří sex, do těla, do srdce, do hlavy. A pak také, existuje něco, jako přátelsví s výhodami.
Myslím si, že to, že si něco myslíme, že bychom mohly nebo nemohly, bude těžce v rozporu s realitou. Přeji všem ženám, ať se jim to nestane. Bojím se použít slůvko "nikdy".
Koukám, že si na tohle téma zahltila poradnu spousty otázkama. Na nevěru můžu říci jen jediné: nevěra = nemoci! Ať už je to pouhá bakteriální infekce, po chlamydie nebo v nejhorším případě kapavka, syfilis apod. ani jedno z toho není příjemné a divila by ses jak například chlamydie jsou v dnešní době rozšířené a na pohled člověk nepozná, že je má. Ženy to poznají až po nějaké době, ale muži minimálně, a proto jsou přenašeči. A kdybys něco takového nedej bože chytla, tak by mne hodně zajímalo, jak bys to vysvětlila partnerovi, když se jedná o pohlavní nemoci a léčit se musíte oba. Takže za mě - NE nežila!
"...můžu říci jen jediné: nevěra = nemoci!"
Nezastávám se nevěrných, ale proč myslíte, že každý milenec (milenka) musí být nemocný ? Pokud má nevěrník stálou milenku, není nebezpečí nákazy o nic větší, než v regulérním vztahu.
A kdo zaručí, že něvěrníkova stála milenka má jen jeho? Asi tak...
doplněno 13.01.15 10:06:No vidíte, i kdyby nevěrníkova manželka byla nevěrná, tak jsme stále u toho, co jsem psala. Je jedno kdo je komu nevěrný, prostě tam ta nevěra je, což znamená, že i vysší riziko nakažení pohlavní nemocí než nakažením někde v bazénu, to se na mě nezlobte, ale slovo "pohlavní" už naznačuje, že se dá přenést ve většine případech pouze pohlavním stykem.
A kdo zaručí, že je nevěrníkovi věrná jeho manželka? Kdo zaručí, že něco nechytím v bazénu, či na toaletě? To už hraničí s paranoiou.
O tomto jsme se jednou bavili s mým gynekologem... Ženatý má vdanou milenku, či vdaná ženatého, že je to jako byste spali/y s xx počtem lidí, protože chytáte i jejich biry, bakterie (některé choroby údajně prolezou i přes kondom), můj lékař tomu říká "ping pong", kdy na to doplácí chronickými potížemi právě ten jediný, kdo je věrný.. ... chvilky touhy a až za pár let zjistíte, že jste nakazili sebe či svou ženu papilomaviry a ten druhý umře i Vaším dílem na rakovinu.. Běžná populace je velmi prolezlá viry, chlamydiemi, aniž o tom ví, navíc pokud se jeden setká např. se čtyřmi druhy papilomavirů a má další partnery v životě, tak už těch papilomavirů má víc, tudíž větší riziko rakoviny atp. Zřejmě proto je názor, že nevěrný-nemocný. Záleží, jak si každý váží toho nejbližšího člověka, jestli by ho vystavil takovým rizikům.
Dobrá dámy, postavte otázku jinak- zeptejte se chlapů jestli by spali s nevěrnou ženskou, no doprčic kde ti ženatí chlapi ty baby co jim podrží berou...že by byly všechny svobodné nebo rozvedené?
Otázka stojí jinak ženská utáhne chlapa na vařené nudli, ale když ženská nechce dát tak nedá! A co se zvedá chlapovi při pohledu na nevěrnou manželku?
Když je chlap pěknej, voní a je přitažlivěj, proč by ho ženské nechtěly? Takový muž vždy ženskou najde. Jeden ze seznamky mi řekl, že jich měl spoustu. Po čtyřicítce už jich moc pěkných není. A ženská si chce užít, pokud manžela nebo chlapa nemá, taky. Každá nechce žít jako jeptiška. U některých lidí je silnější chtíč než myšlenka, jestli něco chytnou nebo ne. Podle těch odpovědí tady, co čtu, souložit už asi nikdy nebudu, pro jistotu. Naštěstí už mě nikdo nechce. Je to vlastně štěstí? Pokud se někdo bojí pohlavních chorob a kvůli tomu ani nesouloží, je to úchylka taky. Takže co je vlastně normální?
Není to úchylka, ale fobie - venerofobie.
doplněno 16.01.15 09:02:Ten chlap o kterým jsem psala, nebyl ženatý ani zadaný. S ženatým nebo zadaným bych to dohoromady nikdy nedala. Psala jsem to proto, aby věděl pán, co se ptal, kde ti chlapi ženské berou. V seznamkách asi. Tam je volných holek dost.
Nom asi budu také patřit k těm co by s nevěrným mužem nespaly prostě by to ani nešlo, možná po delší době ale nevím naštěstí mám manžela který je mě věrný takže tohle řešit nemusím
Tohle si myslí většina vdaných žen a asi je to dobře - jen se tou nahlas projevovanou jistotou kapku rouháte ...chci říci - být ráda, že je mi manžel věrný, to ano, ale nebrat to jako samozřejmost a nejpevnější skálu světa. Chlap je taky jenom člověk, a to docela zranitelný. Někdy stačí nečekaná dávka upřímného obdivu a zpříma projevené touhy od jiné ženy (obojího se mu po letech manželství jistě nedostává denně v dostatečné míře) a nevěra se prostě stane i chlapovi, kterej svou ženu má hodně rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.