Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na kanibalismus

Od: leila4545 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na kanibalismus. Nemyslíte si, že k tomu v budoucnu dojde?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

killom*
hodnocení

0x

Maso jako maso. Někomu se to může příčit z etického hlediska stejně jako jíst psa nebo kočku. Králíka sníme, ale morče už ne. Někdo koně ano a někdo ne. Já osobně bych možná chvilku přemýšlel, ale pokud by nebylo zbytí, tak bych to lidské snědl.

hodnocení

0x

V budoucnosti? Na to už lidstvo nebude mít čas. *smich*

hodnocení

0x

Názor na kanibalismus nemám žádný. Je mnoho jiných věcí, o kterých mohu nebo musím přemýšlet. Takové přemýšlení, na jaké se ptáš, to vede akorát k antidepresivům. *cert*

doplněno 11.01.15 10:45:

Teď jsem si všimla, v kolik hodin jsi otázku psala. Už dávno jsi měla mit půl noci odespané! Nevyspání, šílené myšlenky, fakt máš nakročeno k psychiatrovi! Bez legrace!

lucie*
hodnocení

0x

Docházelo k tomu vždycky a tak je to možné i v budoucnu.V některých státech nikdy neví kdy příjde hladomor...Cíleně to lidé nedělají,ale jak jde o záchranu života jsme jako jiná zvěř,smyslů zbavení a člověk podnikne cokoli,na co by jindy ani nepomyslel.

sonyboj*
hodnocení

0x

Je pravda, že kanibalismus má v i v našem národě hluboké kořeny. Vždyť už jen rčení "Byl to dobrý člověk", "Já ji prostě žeru", "Holka k nakousnutí" , nebo "On je nechutný", to dokazují. Taky existují různá příjmení dosahující až do věků kanibalismu u nás: Sladký, Kysela, Dobrý, Nejedlý, Horký, Tvrdý... Smiřme se s tím, že kanibalismus byl, je a bude. MĚJME SE RÁDI *smich* *smich*

Škoda, že předchozí vtipnou a současně nádherně odlehčenou odpověď nelze obodovat.

Tak aspoň: *palec* *pusa* *haha*

pt®
hodnocení

0x

V zoufalých situacích, dělají lidé zoufalé věci. Příběh ženy: "Deník Anny Gureevé: Dopisy z pekla" není vhodný ke čtení slabým povahám ani dětem ani těhotným. - pt

adri*
hodnocení

0x

Co se týče mě, možná to někoho urazí nebo tak ale mě je docela fuk, z koho to maso je..já maso nejím ale kdyby bylo nejhůř, není podstatné jestli je to pes, prase nebo člověk..

adri*
hodnocení

0x

Jinak myslím, že ti takto nikdo nepřizná, že by v nejhorší chvíli snědl psa, natož aby ti někdo narovinu řekl, že by snědl člověka..k praseti se přizná každý, ale k tomu, co je trochu jiné tak se přizná málokdo..

culdabulda1*

maso, jako maso - co by mělo být na lidském mase tak vyjímečného? - rozhodně bych se z lidského masa, jako ostatně ze žádného (kromě červů apod.) nepozvracela. Otázka etická nebo morální je podle mne jen věcí výchovy.

pilivoj*
hodnocení

0x

V každém člověku je něco dobrého !

Někde na světě kanibalismus existuje, tak proč v budoucnu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]