Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lezem amíkům do zadnice,proč?

Od: ujendys* odpovědí: 25 změna:

nevim jestli lezem nebo ne ale připadá mi že poslední dobou o tom slyším ze všech stran hlavně ve spojitosti médií u nás

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

3x

Asi takhle před rokem 89 jsme lezli do análu rusákům a po 89 jsme to otočili na druhou stranu a lezeme zase amíkům a spol. Specialita českého národa mně přijde.

jabraka*

Ve 40 letech to byl Hitler.

JB

9k56aleza3
hodnocení

3x

Nejsme v pozici velmoci, takže musíme někomu lézt do ...

majsterjoe*

Co to je za blbost? Proč? Jsme snad suvereni stat uznaným a ktomu jsme v EU, tak jaká velmoc?

Prý musíme...vážení rádcové kterým se tento názor líbí, zapomínáte kde žijete?

kangaroo*
hodnocení

2x

Jasně, že lezeme. A když je potřeba, tak se i musí na kobereček do USA do Washingtonu a White house kancl. Média si hrajou jak loutky s lidmi bez svobodných informací z Internetu. Víte, že v USA jsou pořád masivní agresivní protesty ve městech a v Evropě ve Francii a Itálii týden co týden obrovské protesty v ulicích a v Bruselu v centru EU a co je výsledek ČT a jiných TV zprávách minimální info a mírnění údálostí, protože stačí málo a vzniknou generální státní stávky bez kontroly a to ti nahoře nechtějí :-D :-D :-D

pt®

Tak v tom Bruselu, stávky zorganizovaly odbory. Zaměstnanci se mohli dobrovolně zůčastnit, dostali hrazené cestovné a placenou směnu v práci, a jěště nějaké euro na jídlo. - pt

hodnocení

1x

Jsem pro to, aby se každý vyjadřoval za sebe sám.

To jistě,ale předpokládám,že tazatel míní stát-potažmoi vládu.Pak jim do zadku lezeme a je jedno co si myslíš Ty za sebe.

To je nějaký druh sebemrskačství toto?

ujendys*
hodnocení

čt má zadarmo reklamu

Lezem amíkům do zadnice,proč?

ujendys*
hodnocení

zztop ale rozdíl je v tom že rusákům nedobrovolně kdežto amíkům dobrovolně

pn64

Ta reklama ale sedí ! *smich* *smich*

zztop*

ujendys: A o to je to horší

albatros498022*
hodnocení

0x

Protože jsme jak stádo blbejch ovcí. A nejen v tomhle.

A co zkusit udělat si vlastní názor a nechodit si tolik pro rozumy do diskusí na Novinkách? Tam se bez konspiračních teorií o naší závislosti na usa neobejde ani diskuse o škodlivosti pojídání smrkových šišek :-D
Na druhou stranu - historická zkušenost ukázala že smlouvy s Francií, Ruskem a Anglií proti rozpínavosti Hitlera nebyly to pravé ořechové a tak nám holt asi nic jiného než zkusit Amíky asi nezbývá. Už třeba proto že jednoho rozpínavého panáčka za humny už zase máme na dohled. Letos se rozhodl opalovat na Krymu, příště se mu třeba zalíbí Karlovy Vary.

"...příště se mu třeba zalíbí Karlovy Vary"

Vy jste asi ve Varech už dlouho nebyl, že? Ty se mu totiž zalíbily už před lety. A dali jsme mu je dobrovolně a bez odporu.

doplněno 03.01.15 21:00:

Somi - Že jste o nich ani nevěděl neznamená, že se tu chovali jak andílci. Zkuste se podívat někam, kde žili a drancovali naší krajinu. Třeba do okolí Ralska, Milovic... dodnes (a je to víc, než 20 let) se tam nepodařilo zahladit stopy po jejich pobytu. Obrovské plochy zničené přírody, neobyvatelná opuštěná sídliště,,, Na několik generací kontaminovaná voda hloubkovým louhováním uranu kyselinou sírovou u Hamru na Jezeře je taky jejich zásluha (jistě, pracovali tam Češi, ale pro velkého sovětského bratra). A dalo by se pokračovat. Lidi zapomínají, nebo si spíš nechtějí pamatovat. O to je smutnější, že si sem teď pouštíme (navíc dobrovolně) podobnou verbež z druhého konce světa.

total nestraš. bububu. Raději budu pod Rusama, byli tu dvacet let a ani jsem o tom nevedel. Ted lezem do zadku USA a všude bordel jak v tanku. Jenom násilí, bezcitnost, arogance a lež.

hodnocení

0x

Naprosto souhlasím s albatros, neumíme být sami za sebe.pořád musíme někoho napodobovat a podle toho to taky vypadá.

hodnocení

0x

Nevím jak vy - já budu raději žít v USA než v Rusku. A vo tom to je!

A co takhle tu další možnost?

A co takhle žít v ČR a bez nějakého lezení.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a komu teda máme lézt do "zadnice" když ne Americe? - nikdo silnější tady zatím není...

doplněno 04.07.16 10:56:

- blesik-

jo - Norové, Dánové Finové, atd. jsou vikingové - ne žádní "připosránci" - ti nelezli do žádných prdelí - ti dobývali ! - vlastně i Rusové mají částečně vikingský původ.

Nemyslel jste snad drzejší. O síle Ameriky ve světovém měřítku mám pochybnosti. A to nemluvím o ekonomické. Místo aby vybírali kontejnéry žerou kaviár na dluh.

hodnocení

0x

A jak to třeba dělají Finsko, Norsko, Dánsko? Nemám info, že by potřebovaly někomu lézt do zadele.

cechacek*
hodnocení

0x

Je to Evropská nátura. Vše začalo v roce 1950 Sumanem / Frantíkem /, tento rok se stal Svátkem Evropy. EU nevznikla náhodou, u kolébky blahobytu stáli Amíci, neboli EU jako součást Nového světového řádu a vše financováno strýčkem Samem Rockefellerem. A proto občas jezdí Bělobrádek, Babiš, Sobotka a další pro rady do USA, prý se dříve jezdilo do Moskvy, nemohu posoudit jsem přemládlej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]