Nejste přihlášen/a.
nevim jestli lezem nebo ne ale připadá mi že poslední dobou o tom slyším ze všech stran hlavně ve spojitosti médií u nás
Jasně, že lezeme. A když je potřeba, tak se i musí na kobereček do USA do Washingtonu a White house kancl. Média si hrajou jak loutky s lidmi bez svobodných informací z Internetu. Víte, že v USA jsou pořád masivní agresivní protesty ve městech a v Evropě ve Francii a Itálii týden co týden obrovské protesty v ulicích a v Bruselu v centru EU a co je výsledek ČT a jiných TV zprávách minimální info a mírnění údálostí, protože stačí málo a vzniknou generální státní stávky bez kontroly a to ti nahoře nechtějí
Tak v tom Bruselu, stávky zorganizovaly odbory. Zaměstnanci se mohli dobrovolně zůčastnit, dostali hrazené cestovné a placenou směnu v práci, a jěště nějaké euro na jídlo. - pt
"...příště se mu třeba zalíbí Karlovy Vary"
Vy jste asi ve Varech už dlouho nebyl, že? Ty se mu totiž zalíbily už před lety. A dali jsme mu je dobrovolně a bez odporu.
doplněno 03.01.15 21:00:Somi - Že jste o nich ani nevěděl neznamená, že se tu chovali jak andílci. Zkuste se podívat někam, kde žili a drancovali naší krajinu. Třeba do okolí Ralska, Milovic... dodnes (a je to víc, než 20 let) se tam nepodařilo zahladit stopy po jejich pobytu. Obrovské plochy zničené přírody, neobyvatelná opuštěná sídliště,,, Na několik generací kontaminovaná voda hloubkovým louhováním uranu kyselinou sírovou u Hamru na Jezeře je taky jejich zásluha (jistě, pracovali tam Češi, ale pro velkého sovětského bratra). A dalo by se pokračovat. Lidi zapomínají, nebo si spíš nechtějí pamatovat. O to je smutnější, že si sem teď pouštíme (navíc dobrovolně) podobnou verbež z druhého konce světa.
total nestraš. bububu. Raději budu pod Rusama, byli tu dvacet let a ani jsem o tom nevedel. Ted lezem do zadku USA a všude bordel jak v tanku. Jenom násilí, bezcitnost, arogance a lež.
Naprosto souhlasím s albatros, neumíme být sami za sebe.pořád musíme někoho napodobovat a podle toho to taky vypadá.
- a komu teda máme lézt do "zadnice" když ne Americe? - nikdo silnější tady zatím není...
- blesik-
jo - Norové, Dánové Finové, atd. jsou vikingové - ne žádní "připosránci" - ti nelezli do žádných prdelí - ti dobývali ! - vlastně i Rusové mají částečně vikingský původ.
Nemyslel jste snad drzejší. O síle Ameriky ve světovém měřítku mám pochybnosti. A to nemluvím o ekonomické. Místo aby vybírali kontejnéry žerou kaviár na dluh.
Je to Evropská nátura. Vše začalo v roce 1950 Sumanem / Frantíkem /, tento rok se stal Svátkem Evropy. EU nevznikla náhodou, u kolébky blahobytu stáli Amíci, neboli EU jako součást Nového světového řádu a vše financováno strýčkem Samem Rockefellerem. A proto občas jezdí Bělobrádek, Babiš, Sobotka a další pro rady do USA, prý se dříve jezdilo do Moskvy, nemohu posoudit jsem přemládlej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.