Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Tak nám odešel pan doktor Přemek Podlaha. To se stává. Ale, chtěli by jste, aby se stalo to, že jeho dalším následovníkem bude ,,kuchtík,, p. Hruška z NOVY? Nebo by měl zůstat ve vysílání Saša Hemala? Pro mě, by mohl.
Mně se Hemala líbí, ale Hruška by byl zase "jiný kafe" - nechápu, proč na něj všichni nadáváte? - je přinejmenším zábavnej a měl DOBREJ nápad - to mu asi český člověk jen tak neodpustí.! A k vaření žádné recepty nepotřebuju, stačí co mne naučila maminka a když něco nevím, mrknu na internet. Hrušku bych zkusila !
doplněno 02.01.15 18:16:lucie
- Polívka je zajímavej nápad - mě nevadí, ale spousta lidí ho dnes už "nemusí" a Hruška by se mi tedy líbil víc. No, ale Hemala je asi nejlepší volba, pokud by to chtěl dělat - pokračoval by v duchu P.Podlahy.
Vlastně - teď jsem si uvědomila, že jde spíše o náhradu Gondíků v Loskutákovi, tam by být mohl.
doplněno 02.01.15 18:18:- myslím Hruška.
Já jsem to info zaregistroval v souvislosti s Receptářem. Z Loskutáka odešli Gondíci. Čas určitě ukáže, kde kdo vlastně bude. Někoho Vládík nasírá, jinýmu je šumák a někdo ho má rád. Tak to prostě je. Mě na těch vařeních, docela baví Kluci na český tv a Polraich při prvním skouknutí. Ty opakovačky mi vadí. Je to už vystřílená munice a dávat to kolem 9-10 hodiny večer je čistá debilita. No, když nic jinýho nemají.
Hruška je borec,že měl tak geniální nápad a toho by se měl držet.Mi by tam neseděl.Buď nějakého nového,mladého,neznámého co by se tipově hodil nebo třeba takový Bolek Polívka,přece jenom už to není střeštěný komik,teď má solidní,starší vhled,většina lidí ho má spojených s farmou a životem na Valašsku...takže proč né,pořad pro kutily,zahrádkáře.
doplněno 02.01.15 19:28:Každopádně hlas jakým disponuje Hemala je jedinečný,byla by škoda jeho potenciál nevyužít.Už dávno měl být více obsazovaný.
Tak vzděláním, chytrostí a umem se na Podlahu nikdo nemůže dostat, nicméně pokračuje v tom Hemala a jako moderátor umí. Nevím proč se tady bavíme i neumětelovi Hruškovi. Nemyslím si že on sám měl nějaký dobrý nápad. Je to hlavně dílo Novy, které dokonale vynáší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.