Nejste přihlášen/a.
ahojky, před měsícem mi zemřel potka(ona) jmenovala se Šarlota... Byl to opravdu miláček a hodně jsme si rozuměli... Byli jsme nerozluční kamarádi. Bohužel se jí udělal nádor a zemřela. Nemůžu na ní zapomenout a vždy když se rozesměju vzpomenu si na ní a smích mě přejde. Pořád se mi honí hlavou věta Kdyby tu teď byla... a taky věta Už nikdy si jí nepohladím a ani jí neuvidím. Nechci na ní zapomenout ale pořád na ní myslím. Vždy se kouknu na místo kde měla klec a vyhrknou mi slzy. Nevím kde je, jak se má Má to tu někdo taky tak? Jak se přes to dostáváte?
Zemřela mi před půl rokem králíčice a vlastně doteď na ni myslím a pociťuju to samé co vy,úplně se v tom vidím.. Je mi po ní strašně smutno,vzpomínám na ní,pamatuji si že jsem jí naposeldy večer dala jablíčko a odpoledne už byla ztuhlá.. I teď ji furt oplakávám. Zvířata jsou silná pouta a když zemře,je to největší rána.Nejlépe z vlastní zkušenosti říkám,že je dobré si koupit nového mazlíčka,třeba zase potkánka.Nebudete na ni tak často myslet,budete prožívat hezké chvíle zase s vaším novým potkánkem. U mě je problém,že už mi další zvíře asi nepovolí,takže nevím,co pomůže mě.Ale pokud máte možnost koupit si nového,jděte určitě do toho! Co já bych za to dala
Má se určitě tak dobře, jak u vás. Každý se se ztrátou vyrovnává po svém. My jsme si po úmrtí psa už žádného nepořídili. Jezevčík umřel v noci z 27. na 28. října. Jeli jsme ho pohřbít na zahradu, byl slunečný mrazivý den. Vždycky jsme ho pouštěli z auta, tak 400 m před a on metelil. Měl to tam strašně moc rád, sedával mně vždycky na klíně a div nevypad z okýnka, uši a jazyk mu vlály. A teď, v kufru auta v povlaku na polštář. Řvala jsem jak kráva a dodnes vzpomínám, kolik nám přines radosti, zlosti a smíchu. Byl to prostě Pan pes a už nikdo nebude jako on. Ale každý to má jinak.
- já to mám zase naopak - čím jsem starší, tím je to pro mne větší tragedie ! Asi je to i proto, že nemám děti. Ale je fakt, že smutněním ničemu nepomůžete - "za dveřma" čekají další zvířata, která potřebují pomoct - třeba i nějaký potkánek se v útulku najde.
doplněno 30.12.14 00:12:- no, já jsem skončila u psychiatra, když mi brzy po sobě umřely dvě milované kočky, nejvíce mne odrovnalo, když mi jednu z nich zabil svou blbostí veterinář, když jí ordinoval lék, kontraindikovaný kočkám. Taky mi umřela v náruči.
- ale doktorka mi napsala něco na uklidnění a brzo potřebovala pomoct další kočka, kterou jsem našla promrzlou u popelnice, tak co se dá dělat? Blbý je, že umřít prostě musí každej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.