Nejste přihlášen/a.
Ahoj kluci, jak upravený vlasy se vám na holkách líbí? Rozpuštěné (rovné-trochu vlnité), copánek (na stranu-dozadu), drdol (uhlazenej- prostě svázenej gumičkou)? Tak co? Díky
Hnědý, nebo černý, polodlouhý, mírně vlnitý, k tomu brejle v lehounkých obroučkách (oduševnělý výraz) – tak to se vždycky otočím (i když jdu s manželkou).
Zdravím,
řekl bych, že to hodně o typu holky a o tom, jaké ty vlasy má. A samozřejmě také o věku dotyčné. Některým ženám sluší krátké vlasy, některým zas ty delší či dlouhé.
Pokud to mám brát za sebe, tak mně se líbí hlavně delší vlasy, rozpuštěné. Ale jsou ženy, které jsou děsně sexy třeba s culíkem či drdolem.
Na odlehčení - jeden můj známý měl takové pořekadlo - "není nic krásnějšího, než rozhozené dlouhé tmavé vlasy po bílém polštáři"
Takže asi tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.