Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mezinárodní židovstvo / Ilumináti

Od: lennner odpovědí: 23 změna:

Dobrý den,

Ilumináti, pro některé jinými slovy Židé, jsou často součástí konspiračních teorií o ovládání světa a jeho řízení. Teda řekl bych, že ty konspirační teorie mají mnohdy do pravdy ještě menší krůček, než nějaké "ověřené" fakta skvělou společností, kterou všichni tak strašně "žerou".

No, nicméně, na mém názoru teď nezáleží, ptám se Vás, obyčejných občanů. Co si myslíte o těchto skupinkách bohatých lidí? Je to FAKT nebo FIKCE? Je mnoho důkazů, které říkají, že je to pravda. Ovšem, v dnešní době už nemůžeme věřit ani důkazům... Prosím, dívejte se na tuhle věc objektivně a napište svůj názor, třeba na téhle věci stojí naše budoucnost, ať už si o tom myslíte cokoliv..

Zdravím

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Dobrý den, vy musíte mít hrozný spaní. Všude samá konspirace, do toho vás sleduje CIA, Ilumináti vám usilují o život a bůhvíco ještě kde číhá. Jediné štěstí, že je člověk věčně nadopovanej chemtrails, viďte? Jinak by se z toho musel zaručeně zbláznit. :-D

Nemá cenu vůbec argumentovat důkazy, protože tyhle konspirační terorie žijí právě z toho, že ony žádné důkazy neposkytují, žijí z tautologických tvrzení a tváří se, že ví víc právě proto, že důkazy neexistují nebo jsou důkazy protistrany falešné. Paranoici to milují a stále jsou vymýšleny nové konspirační teorie, běžní lidé to milují též jako rozčilující pohádky a hádanky. Např. ohledně chemtrails už na to rezignoval i Hydrometeorologický ústav a nevysvětluje nic, protože s tím strávil spoustu času a bylo to marné.

lennner
hodnocení

Kdyby měl někdo aspoň objektivní důkaz, mnoho vědců potvrzují konspirační teorie. Tak buď jsou to blázni nebo jsme blázni my? Zamyslet se nad tím není špatné.

mnoho vědců potvrzují konspirační teorie, spokojil bych se, kdybych viděl aspoň jeden důkaz od jednoho vědce :-D

lennner
hodnocení

Zjistěte si něco od Rudolfa Siedla třeba :). Jak už jsem tady psal, známý a "dobrý" věděc je ten, který se zavděčí Židovským korporacím a ti ho pak prezentují jako skvělého vědce pomocí médií. Jelikož mám osobní zkušenosti v těchto pramenech, tak i vím, že mnoho zkoumatelů bylo odepsáno díky tomu, že nenahrávali do karet těmto korporacím, bohužel.

pn4
hodnocení

2x

Právě u Židů by to bylo možné, neboť vlády tohoto světa se jich bojí, především evropské vlády. To se obecně ví.

lennner
hodnocení

Přesně tak. Jelikož jsou Židé vychytralí a umí dělat byznys, umí se dostat k moci, tak mají největší moc, protože PENÍZE jsou v dnešní době moc. Každý premiér nebo prezident, vlády a podobně se chcou Židům zavděčit a získat tak jejich finanční a mediální podporu (protože židé vlastní mass média, banky atd, to není nic nového ani žádná konspirace). Bohužel, tato nadvláda ortodoxních skupinek není vůbec žádná novinka.

hodnocení

0x

cs.wikipedia.org/... ;) Trošku se ve vaší otázce ztrácím. Na co se to ptáte?

lennner
hodnocení

Ptal jsem se, co si o tom myslíte a popř. jak by mohli figurovat v našem fungování ;) Jelikož většinová společnost tuto tématiku zavrhuje jako výmysl.

hodnocení

0x

Mám někde pár stažených materiálů o židovstvu , jistě bych je našel, kdybyste měl zájem je poslat. Ačkoli se o toto moc nezajímám , cokoliv jsem četl o židech, bylo to VŽDY ve smyslu společensky negativním. To znamená, za každou cenu vydělat, ošulit, dostat se do vrcholné politiky a ovládat byznys. Prý mají tohle chování v krvi.

lennner
hodnocení

Ano, tohle chování v krvi mají. Hlavně ortodoxní Izraelští a Američtí židé řídí vyvražďování (Syrie, Afghanistan, Palestina atd..), oni jsou hlavní příčinou vytvoření ISIS, ISIL a podobně.

bomba*
hodnocení

0x

Jsem na straně inteligentních boháčů. Jinak si uvědomte, že svět neřídí lidstvo, ale příroda. Ta když bude chtít, tak nás smete do propasti smrti a tomu nezabrání NIKDO

lennner
hodnocení

Příroda má největší moc. Ale to, že miliony let předtím, než příroda zasáhne, dělali lidé to co dělali, tak to nemění nic na tom, že tu byli.

virgill
hodnocení

0x

nesmysly o iluminatech je vase vec. ale antisemitismus uz je trochu silna kava..

To není káva, to je skutečnost, pane. Četl jsem knížku o skutečných kozáckých bojích a píše se tam, že táhli s vojskem i židé se zbožím, aby na tom vydělali. Četl jste vůbec něco, nebo papouškujete cizí domněnky?

virgill

Papouskovat? "cetl jsem knizku" tak kdo tady papopouskuje? nicmena tato otazka zaslouzi smazat..

lennner
hodnocení

Bojíte se pravdy, že jste tak naivní?

lennner
hodnocení

To, ze židé osobně a veřejně podporují tyhle zvěrstva je antisemitismus? Trochu se vzpamatujte, než začnete papouškovat.

hodnocení

0x

Já být bohatý, tak se starám o to, jak ty peníze dobře utratit a užít si života. Ovládat svět a řídit společenské procesy je příliš namáhavé ! Proto si myslím, že spíše ti chudí přemýšlejí o tom, jak ty bohaté připravit o majetek ! :o))

lenner
hodnocení

Většina chudých lidí, nebo lidí žíjící průměrně, bohatým lidem nezávidí. Víte, kdybyste chudý byl, tak víte, že nějaká závist je naprostá směšnost, mluvím z vlastní zkušenosti. To spíš lidé žijící nadprůměrně jsou nejvíce závistiví. No, třeba to jednou poznáte.

petr02
hodnocení

0x

Ilumináti dávno zanikli. V dnešním světě maj největší moc globální firmy a korporace a to jen díky tomu, že jim lidi zobou z ruky, dobrovolně. A být vámi tak nechám židy židama. Židi obecně jsou velmi pracovití, trpěliví a díky tomu v historii dosahovali velkých úspěchů, ať už v umění, byznysu, vědě. A to se tehdy některým Němcům velice nelíbilo a mám dojem, že to trochu trvá dodnes, lidé jim podvědomě závidí jejich úspěchy a tak se je snaží pošpinit.

pn4

@petr02- chybná odpověď(dost naivní)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Očekával sem spíše volnou diskuzi, páč odpověď na tuto otázku těžko někdo zodpoví správně.

Osobně věřím že někdo vyšší kdo spoustu věcí řídí určitě existuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]