Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modelky?...spíše ošklivky

Od: dfdfdg odpovědí: 8 změna:

Dominika Masarošová , Agáta Hanychová...

Zdravím...když je vidím...tak si říkám proč na mě vždy na netu vybafnou...vždyť jejich ´´ne-krása´´ mě jen kazí chvíle... Obě mě připomínají obličejem spíše ...zvířatko.. asi skunka ...

Nemám osobně nic proti nim..možná jsou to velmi hodní lidé...a i oni se chtějí nějak uživit a chytře si našly svoje místo..ale PROČ je stále musím vidět...přeci máme tolik krásných modelek...a tyhle rozhodně do nich nepatří.. ale je o nich bohužel vidět...

to samé platí i o té Ornele Štikové... hrůza ! :)

copak ti pisálci nedokázou napsat o někom jiném..proč stále se vrací to kolečko o stejných lidech..

Všem krásný večer

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

Krása je velice subjektivní věc a pokud na vás bafají tyto zmíněné dámy, tak ono taky záležíjaké weby sledujete, souhlasím že máme spoustu jiných krásných holek, ale i k když jsem na internetu denně ať je to práce nebo zábava, tak na mě tedy rozhodně už nějaký ten pátek nebafly :-D

Já hlavně nechapu, proč jsou tyhle a další jim podobné označovány jako celebrity.Do nich mají sakra daleko.
filip17*

pokud vím, celebrita nemá jasnou definici, je to zkrátka někdo o kom se mluví a i to kdo je celbrita a kdo už není může být velice subjektivní, pro nějakéh podnikatele může být klidně celebrita nějaký úspšený investor, protože v jeho okolí se o něm píše mluví zná ho každý a nějaká Hanychová je mu někde u ...

Já osobně ani jednu zmíněnou nějak nesleduju, ale třeba Hanychová za mě do celebrit patří a Štiková ta se jen dokázala zviditelnit, ale zatím toho moc nepředvedla. Kdo ví, třeba i ona toho víc využije, každá celebrita musela začit zviditělnením :-D

hodnocení

0x

Ty tři ženštiny které jste uvedl(a) nejsou modelky (až na občasnou výjimku), ale profesionální celebrity.

Motají se na večírcích, nechávají se vidět a slyšet a občas spáchají nějaký skandál, aby se na ně nezapomnělo.

hodnocení

0x

Tak třeba konkrétně o Štikové si myslím, že je asi taková modelka jako já. Krom toho jediné co dokázala bylo ustavit nohy do správné pozice v přítomnosti pana podnikatele...

Ovšem - upřímně řečeno, chtěl bych se mít tak, abych se mohl zabývat takovýmito záležitostmi. Mám prostě spousty jiných věcí, které musím řešit a podobné ,,celebrity´´ jsou mě tak nějak naprosto, ale naprosto šuma fuk...

hodnocení

0x

Nevím na jaké weby chodíte, ale pokud si neotevřu přes základní stránku Seznamu Super.cz, tak o žádných "celebritách" typu Štikové nevím.

hodnocení

0x

Toto je stejná diskuze jako o "bulváru". Nemlich stejné! *plac". Kdo chce, kouká, přemýšlí, zabývá se tím, platí. Kdo nechce, ignoruje.

bomba*
hodnocení

0x

Umí si dobře zaplatit cokoliv, aby se o nich psalo. Kde není poptávka, nebývá ani nabídka. Asi to lidi chtěj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]