Nejste přihlášen/a.
Dominika Masarošová , Agáta Hanychová...
Zdravím...když je vidím...tak si říkám proč na mě vždy na netu vybafnou...vždyť jejich ´´ne-krása´´ mě jen kazí chvíle... Obě mě připomínají obličejem spíše ...zvířatko.. asi skunka ...
Nemám osobně nic proti nim..možná jsou to velmi hodní lidé...a i oni se chtějí nějak uživit a chytře si našly svoje místo..ale PROČ je stále musím vidět...přeci máme tolik krásných modelek...a tyhle rozhodně do nich nepatří.. ale je o nich bohužel vidět...
to samé platí i o té Ornele Štikové... hrůza !
copak ti pisálci nedokázou napsat o někom jiném..proč stále se vrací to kolečko o stejných lidech..
Všem krásný večer
Dobrý večer,
Krása je velice subjektivní věc a pokud na vás bafají tyto zmíněné dámy, tak ono taky záležíjaké weby sledujete, souhlasím že máme spoustu jiných krásných holek, ale i k když jsem na internetu denně ať je to práce nebo zábava, tak na mě tedy rozhodně už nějaký ten pátek nebafly
pokud vím, celebrita nemá jasnou definici, je to zkrátka někdo o kom se mluví a i to kdo je celbrita a kdo už není může být velice subjektivní, pro nějakéh podnikatele může být klidně celebrita nějaký úspšený investor, protože v jeho okolí se o něm píše mluví zná ho každý a nějaká Hanychová je mu někde u ...
Já osobně ani jednu zmíněnou nějak nesleduju, ale třeba Hanychová za mě do celebrit patří a Štiková ta se jen dokázala zviditelnit, ale zatím toho moc nepředvedla. Kdo ví, třeba i ona toho víc využije, každá celebrita musela začit zviditělnením
Tak třeba konkrétně o Štikové si myslím, že je asi taková modelka jako já. Krom toho jediné co dokázala bylo ustavit nohy do správné pozice v přítomnosti pana podnikatele...
Ovšem - upřímně řečeno, chtěl bych se mít tak, abych se mohl zabývat takovýmito záležitostmi. Mám prostě spousty jiných věcí, které musím řešit a podobné ,,celebrity´´ jsou mě tak nějak naprosto, ale naprosto šuma fuk...
Nevím na jaké weby chodíte, ale pokud si neotevřu přes základní stránku Seznamu Super.cz, tak o žádných "celebritách" typu Štikové nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.