Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoručený cenný balík

Od: natinka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chci říci, že už je to více než 7 dni co česká pošta nepřivezla cenný balík. Nevíte co stím už jsem tam as 5 volala a nic.Poraďte. Ďekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

1. čekat

2. pokud máte číslo zásilky můžete se podívat kde trčí

3. zkontaktovat odesilatele zda to opravdu poslal

No vyberte si. A nic si z toho nedělejte. Já čekám už od 12.12. na jeden dopis a přitom vím, že 12.12 byl odeslán. Holt pošta jako každý rok před vánoci nestíhá.

natinka
hodnocení

čekám na balik uz tyden,odesilatel balik poslal,a podle cisla zasilky trci cely tyden v usti nad labem.

zztop*

V tom případě jen čekat. ČP ke spěchu nepopoženete

hahanaj*

v tuto dobu je to normální Česká pošta nestíhá ,taky čekám balíčky s dárky , ale nejspíš dorazej až po svátcích - nic neuspěcháme

ohneta*
hodnocení

0x

Ono je to celkem vtipné. Ve čtvrtek jsem posílal dva balíky do ruky a jeden doporučený balíček. Doporučený balíček byl dodán už v pátek a balíky do ruky jsou ještě na cestě k příjemci.

sanyo*

Takže, už to tady někdo naznačil : vemte si podací lístek, kde je uvedené číslo doporučené zásilky, vložte ho se sem do rámečku a dejte vyhledat : postaonline.cz/... , uvidíte kde se toulá, nezbedník jeden..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]