Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Napadl mě takový dotaz. Co vám drazí kolezi, někdy, někdo, něco směšného provedl s autem?
Když jsem dělal střediskového mechanizátora, používal jsem pro jízdy v práci soukromou starou Oktávii. To jsem jednou přijel v době svačiny do dílny, kde dělalo asi 5 opravářů a dal jsem si s nima kafe. Ani jsem si nevšiml, že jeden ničema se nepozorovaně vypařil a když se vrátil a já jsem měl odjet do kanclu, tak se všichni vyrojili ven. Jsem si sedl do vozu a bylo to trochu z kopce. Když jsem u silnice přibrzdil, začala houkat houkačka. Čul jsem zradu a tak jsem objel areál a vrátil se před dílnu. Tam jsem pod haubnou našel káblík od brzd-od spínače, připojeného na klaxonu. Moc vtipné. Řehtali se jako malí kluci. Máte něco podobného? Ahoj.
Je to už spousta let. Dobrý kamarád, zootechnik, dneska už není mezi námi, přijel do naší obce něco zařídit. Nechal svou škodovku na prostranství před obchodem a zašel nedaleko do domu k těm lidem, s kterými chtěl jednat. Já byla právě v prodejně nakupovat, viděla jsem ho výlohou, jak opustil auto a vydal se do té rodiny. Vyšla jsem s nákupem ven, klíčky byly v autě. Na takové vesničce se nic neztratí. Ale tentokrát se ztratilo! Sedla jsem do auta a odjela s ním domů, bylo to asi jen 150 m od té návsi. Ale bokem, z návsi k nám nebylo vidět. Zaparkovala jsem na dvorku. A čekala, co se bude dít.
Za chvíli se milý zootechnik vracel, já ho pozorovala vrátky. Vyděšený pohled, auto nikde. Letěl do krámu. Paní vedoucí nikoho neviděla, zašla prý do skladu. Tak že bude telefonovat pro policii. /to vše jsem se dozvěděla až později/.
Jenže moje tchyně viděla, co jsem provedla. Pustila se z kopce ke krámu, mávala rukama a ječela: pane J..., pane J..., auto máte u nás na dvorku. Ta holka vám ho sebrala!
Trochu jsem se na ni zlobila, že mi překazila mou akci, ale uznala jsem, že to bylo tak lepší, než kdyby přijeli policajti. A Pepa dlouho vzpomínal, vždycky říkal: Jedu k vám do vsi, musím si auto dobře zamknout, jó, tam se krade!
Umřel na těžkou nemoc, bylo mu pouhých 53 let. Často na něj vzpomínám, s ním se užila spousta slušné legrace. Sbohem, Pepo! Jaga.
Ahoj. Jak jsem právě dočetl příspěvek Jagy, tak jsem dovzpomněl na jednu lumpárnu, kterou jsme spáchali někde v Českým ráji. Jsme se vraceli z nějakýho hraní a asi někde u Branžeže jsme narazili na takový průchod skálou. I auto jím mohlo projet. A nám se to líbilo a že se tam vyfotíme. Jenže, nám v záběru stál na konci toho tunýlku Trabant. Jsme se různě štelovali a furt tam nějak překážel. Tak jsme ho poodnesli kousek vedle. Jenže, pak někoho napadla ,,humor,, . Tomu nešťastníkovi jsme toho Tráboše vzali zase do teplejch a na celou šířku jsme ho vnesli do toho tunýlku. Sice jen na kraj-zároveň se stěnou, ale sám neměl šanci se od tamtud dostat. Myslím si, že nás ten nešťastník proklíná ještě teď i když je to už 35 let. Vedla tam dokonce turistická cesta a kdo po ní chtěl jít, musel tomu Trabimu přelézt po haubně. Udělat to někdo mě, tak mě určitě jebne. Promiň Trabanťáku. Ahoj.
Kdysi jsem dala mladšímu bráchovi v pubertě tohle ptakoviny.net/... a on to dal otci do výfuku. Auto pak začalo dost divně pískat. Otec odjel autem rovnou do servisu, nic nezjišťoval a doma pak bylo trochu dusno.
Ještě jsem si vzpomněla na tři autožertíky - akutolem zastříkané čelní sklo - to je hodně drsné a je to spíš pomsta, nejde to téměř vyčistit, to nedělejte, pak auto celé oblepené těmi malými papírky skleroťáčky s lepivým proužkem a spolužákovo auto, které mu dobráci nastrkali na podestu mezi dvěma schodišti, též ho to moc nepotěšilo.
Ono někdy stačí klasická cedulka "prodám - jsem ve finanční nouzy" - a jak ve filmu... adresa nebo telefon, cena na 50% obecné hodnoty. Samozřejmě na kufr, aby nastupující neviděl..
Ještě přidám. Jsem se zmínil kámošce o tom žertíku s Trabim a ona přidala, taky něco podobnýho. Když před mnohými léty studovala na Sklandě v Brodě tom Železném, tak zase s klukama, vynesli nějakýmu prófovi hadráka Velorexe, taky mezi schody na podestu, nebo odpočívadlo. Jenže, oni se nabídli, že mu to jako ti dobří, zase snesou před školu.
doplněno 10.12.14 17:40:Voni ty věci nakonec vylezou na světlo bóží. Jednou, jsme několik známých, přijeli na jeden tábor do Starých Splavů u Doks. A jedna dementní ožralá osoba, nám všem polila auta vodou a do toho poprášila mouku. Neskutečnej držák. Pro odjezd s aspoň nějakým viděním vpřed, to dalo pořádně zabrat. Pomohlo až doma, na to pokládat hodně namočenej hadr. Lidi, nechlastejte. Škodí to laku a rukám.
Když mi jednou skončili praxe v nemocnici na zdrávce, tak jsem přišel k autu a kamarádi, co parkovali vedle mě byli rychlejší než já Přišel jsem k autu a na zrcátkách jsem měl nasazené chirurgické rukavice a stěrače omotané obvazy a nandanou jednu chirurgickou rukavici na výfuku
No, tak jsem to všechno sundal a vyrazil na cestu. No a všichni, co jeli za mnou v koloně, se strašně smáli a ukazovali mi na kufr. Říkal jsem si, že se jim asi líbí moje auto
No a pak ke mně přišel nějakej chlápek z dodávky a řekl mi, že mám otočenou zadní značku
Ještě večer jsem ji přivrtal
Jinak kolega z práce jeden měl malého Renaulta Twingo a kolegové mu ho občas odnesli do druhého patra v podzemních garážích Jiný kolega tajhle děsně machroval, že má krásného Landrovera. Tak mu ho kluci přeparkovali do jiných garáží - měl klíčky na stole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.