Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlast - zvracení

Od: kakadu558* odpovědí: 14 změna:

Čím to je, že jen co přičichnu k rumu nebo vodce tak mám chuť zvracet a když se napiju už už zvracím skoro?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Považujte to za Boží dar a buďte rád !

Může to být alergie, vrozený odpor, vzpomínka na dětství...

doplněno 05.12.14 16:38:

Takže znovu - buď rád a snaž se u tohoto stavu zůstat - na chlastu nikdo nezbohatl - pokud ho chlastá...

A ti, co zbohatli moc rychle, ti teď sedí před soudem... methanol company :(

kakadu558*
hodnocení

No já RUM pyl, ale po tom co jsem to s ním přehnal už ho do sebe nedostanu. Pak když někam valím tak bez alkoholu to není ono... Nepiju nikdy moc jen tak z lehka, ale stejně.

hodnocení

0x

Zřejmě na to máš jistou averzi.Já když přičichnu k nějakým druhům potravin,tak je mně také zle.

doplněno 05.12.14 16:27:

Se nudíš,viď? Tak si kup medvídka Mývala a k němu láhev kvalitního vínka,bude líp,uvidíš ;)

kakadu558*
hodnocení

Averze se těžko zbavím co? :)

kakadu558*
hodnocení

Víno, Pivo, Rum , Vodka už nepiju!

Rum jsem jednou přehnal moc stejně tak u vodky nechápu jak mi se mi to potom může tak zhnusit.

Víno a pivo mi nechutnali nikdy..

hodnocení

0x

Přestaňte brát "antabus". *smich*

figurek*
hodnocení

0x

jj, dělat Mikuláše je těžká robota. Taky se mi stávalo, že jsem se na rum nemohl ani podívat.

asd*
hodnocení

0x

To nic, máte tělo chytřejší než hlavu ;)

Šlo by to řešit tréninkem, ale ona to může být spíš výhoda...

kakadu558*
hodnocení

Ale když se někde bavíte tak alkohol mi trochu pomůže :)

asd*

Alkoholů je spousta. Když po rumu bliješ tak pyj víno, pivo, portské, meruňku, zelenou, absinth, vománkové víno atd. Nebo vodu jako buddhisti, těm na opití stačí (to jsou borci) ;)

Na toto musím reagovat!

Alkohol ti pomůže odstranit bariéru - dočasně.. Pokud nebudeš sám o střízlivém stavu pozdravit slečnu, budeš potřebovat panáka... máš dvě možnosti. Slečna bude také opitá a nebude jí to vadit (v budoucnu však může být velmi drahé takovou slečnu-manželku podporovat) nebo tě pošle k šípku, protože ti smrdí chlast z úst (tj. nefandí alkoholu).

Pokud někdo potřebuje k zábavě alkohol, je to tupé zvíře a chlast jej dostane - jestli ve 30ti letech nebo v 80ti... záleží spíše na genetice.

Nejsem abstinent a zažil jsem pár alkoholických dýchánků..., proto ze zkušenosti píšu NECHLASTEJ ! NEPOMŮŽE TI TO!

kakadu558*
hodnocení

Řekl bych, že oslovit slečnu nemám zas takový problém, ale na diskotéce hned za střízliva bych asi tancovat nešel. Takhle si loknu dostanu se do nalady, ale jen trochu a hned to jde líp :) Celej večer už se pak nenapiju

Když se to hooodně přežene tak může dojít k takovéto averzi, ale to není jen otázka alkoholu. Cokoliv se přežene přes nějakou mez tak se může stát na dlouho nepoživatelným / nenáviděným *smich*

doplněno 05.12.14 23:05:

2kedar:

Ano, to je pravda *smich*

2kedar*
hodnocení

0x

Tréning dělá mistra...! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]