Nejste přihlášen/a.
Čím to je, že jen co přičichnu k rumu nebo vodce tak mám chuť zvracet a když se napiju už už zvracím skoro?
Považujte to za Boží dar a buďte rád !
Může to být alergie, vrozený odpor, vzpomínka na dětství...
doplněno 05.12.14 16:38:Takže znovu - buď rád a snaž se u tohoto stavu zůstat - na chlastu nikdo nezbohatl - pokud ho chlastá...
A ti, co zbohatli moc rychle, ti teď sedí před soudem... methanol company
Zřejmě na to máš jistou averzi.Já když přičichnu k nějakým druhům potravin,tak je mně také zle.
doplněno 05.12.14 16:27:Se nudíš,viď? Tak si kup medvídka Mývala a k němu láhev kvalitního vínka,bude líp,uvidíš
To nic, máte tělo chytřejší než hlavu
Šlo by to řešit tréninkem, ale ona to může být spíš výhoda...
Alkoholů je spousta. Když po rumu bliješ tak pyj víno, pivo, portské, meruňku, zelenou, absinth, vománkové víno atd. Nebo vodu jako buddhisti, těm na opití stačí (to jsou borci)
Na toto musím reagovat!
Alkohol ti pomůže odstranit bariéru - dočasně.. Pokud nebudeš sám o střízlivém stavu pozdravit slečnu, budeš potřebovat panáka... máš dvě možnosti. Slečna bude také opitá a nebude jí to vadit (v budoucnu však může být velmi drahé takovou slečnu-manželku podporovat) nebo tě pošle k šípku, protože ti smrdí chlast z úst (tj. nefandí alkoholu).
Pokud někdo potřebuje k zábavě alkohol, je to tupé zvíře a chlast jej dostane - jestli ve 30ti letech nebo v 80ti... záleží spíše na genetice.
Nejsem abstinent a zažil jsem pár alkoholických dýchánků..., proto ze zkušenosti píšu NECHLASTEJ ! NEPOMŮŽE TI TO!
Řekl bych, že oslovit slečnu nemám zas takový problém, ale na diskotéce hned za střízliva bych asi tancovat nešel. Takhle si loknu dostanu se do nalady, ale jen trochu a hned to jde líp Celej večer už se pak nenapiju
Když se to hooodně přežene tak může dojít k takovéto averzi, ale to není jen otázka alkoholu. Cokoliv se přežene přes nějakou mez tak se může stát na dlouho nepoživatelným / nenáviděným
2kedar:
Ano, to je pravda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.