Nejste přihlášen/a.
Kde kupujete dárky pro nejmenší mimča a děti? Chci koupit známým pro prťátka, ale moc nevím kde
Oblečení, obuv, sportovní potřeby ... kupuji zásadně v kamenném obchodě, kde si můžu být jist, že kvalita je odpovídající ceně. V případě reklamace vím, kam zajít.
na webech se dají koupit různé hračky, ale fotka může dost zmást...
doplněno 26.11.14 10:59:bych řekl, že "prtě" - prťák...asi malý kluk
Záleží kolik máte v peněžence, Bambule a Pompo to je drahá sranda. V obyčejném hračkářství nebo např. Tesco nakoupíte podstatně levněji. Já nakupuji v eschopech co mají buď levné nebo zdarma doručení a nebo možnost vyzvednutí v nějaké úložně.
Co to je prťák?
doplněno 27.11.14 10:12:Bene, že je to mládě, chápu ale je to mládě do roka, nebo má dva, tři?
Dobrý den, prťátko nebo prťák bude zřejmě to samé, co prcek - mládě od člověka. Zdravím!
P.S. A vidíte - Vánoce na krku a jeden by řekl, že pro děti je toho všude habaděj.
doplněno 27.11.14 10:16:lidus - tak, to nevím. Ale, vzhledem k tomuto žvatlání, to bude spíše mládě hodně mladé.
Ahojte, jaký máte názor na to, když by jste dostali na Vánose dárkový koš? Je to dobrý dárek?
Dobrý den, no, já bych to bral, ale záleží na lidech a obsahu toho koše. Diabetik asi neocení některé pochutiny, alkoholik třeba (ne)ocení láhev a dítě bude zklamané určitě. Zdravím!
doplněno 27.11.14 13:16:lidus - "mladá" je hezké, ale vždyť by to bylo od Jéžíška a zadarmo .
Jelikož rodiče ve věku 80 +- už toho moc nepotřebují, dostávali dárkovou krabici, ovšem dávejte jim do ni, jen to co jsou zvyklí jíst aby to jako ti naši, neměli uschované. Jako lepší varianta dárku je, že babičce předplatíme obědy, co ji dovezou domů, podle možností třeba na měsíc, dva... Já bych dárkový koš na Vánoce dostat nechtěla, jsem na to ještě "mladá".
Než kupovat uniformní koš, je lépe ty potraviny nakoupit dle obdarovaných, co jim chutná. Někdo zbožňuje ochucené oříšky, konzervovanou šunku, jiný nakládané houbičky, ančovičky, jiný sladkosti, alkohol, klobásy a salámy. Pak si můžete nechat z toho naaranžovat koš, ale asi využitelnější a levnější je hezky zabalená krabice, kterou si doma zabalíte. Ten koš je takový nepraktický krám a nehodí se na nic, tedy já nějak nemám fantazii a je mi líto to vždy vyhodit.
Pokud chce být člověk originální a neřešit dárek klasickým "měkoušem" (= oblečením) tak se dá na nějakém e-shopu objednat kojenecká lahev s vybroušeným motivem na přání. Dá se najít i obyč. sklenice se jménem na přání pro větší děti. Nebo pokud je tomu dítěti již 18, tak třeba i půllitr s jeho jménem
No já jsem vymyslela tento rok županové Vánoce, dětem budu objednávat od Dupydup, chlapovi koupit v kamenném obchodě nejspíš A pak nějaké ty blbosti, které si napsali ježíškovi a které by si přáli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.