Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potyčky na Ukrajině u konce?

Od: moped* odpovědí: 5 změna:

Četl jsem tenhle článek:

topky.sk/...

Vidíte to tak, že je konec střílení? Dohodlo se nárazníkové pásmo a šmitec, klid zbraní..?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

15.11.14 12:09
hodnocení

0x

Ne.

moped*
hodnocení

Nevidíte to moc pesimisticky?

Ono se říká, že pesimista je v podstatě optimista, který už nabyl životní zkušenosti. Takže realisticky vzato - fakt si myslíte, že to Putin jen tak mýrnyx-týrnyx ukončí před tím, než dokončí územní anexi kusu Ukrajiny? Tomu snad nevěříte ani Vy. Stačí zabrousit nedaleko do historie - např Osetie a pod. Koneckonců ani Polsko není tam, kde kdysi bývalo, že? Prostě řečeno slovy klasika : Rusové jsou rozpínaví, kradou čemodany a území.

moped*
hodnocení

Moc si nemyslím, že by se s tímhle Putin smířil ale některá jeho vyjádření mohou nasvědčovat čemukoliv a pak jsou tady sankce a diskutabilní zdravotní stav Putina. Já osobně si spíš říkám, jestli mu vůbec východ Ukrajiny bude stačit..:D

janplinto*
hodnocení

0x

Klid na území současné Ukrajiny přijde teprve s rozdělením země na tyto části. Z jedné třetiny to uvádím jako trolling, z další třetiny smrtelně vážně, neboť jsem přesvědčen, že to přesně tak dopadne a z poslední třetiny si to osobně přeji. Umělé územní celky zpravidla nevykazují dlouhou životnost...ale to my přece víme nejlépe. *kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]