Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pomalu jsem začala přemýšlet co koupit příteli na Vánoce a nevím si moc rady. Napadl mě sedací pytel nebo vak, ale nevím, jestli je to úplně vhodné. Jaký máte na to názor? Popřípadě nenapadá vás něco jiného, nebo chlapi, co byste rádi dostali?
Děkuji za odpovědi.
Dobrý den,
Pro mě osobně je ten vak skvělý na lenošení s notebookem nebo knížkou, takže za mě určitě dobrý dárek. Ale jestli ještě hledáte inspiraci, co takhle hodinky? nebo nějaká fajnová košile nebo parfem? Do jaké ceny se chcete vejít?
Nějakou dobrou knížku mám v plánu mu k tomu přibalit taky, jelikož je to vášnivý čtenář. Hodinky už má a parfém si kupoval ted nedávno nový, ale přijde mi to takové moc obyčejné.
Každopádně děkuji za radu!
O košili jsem taky přemýšlela, ale asi si netroufnu vybrat tu správnou velikost. I když mu košile nesmírně sluší.
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.