Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevím, jestli se mi to jen zdá, nebo máte stejný názor, ale myslím si, že většina herců, jsou doopravdy až nechutný. Ve filmu se mi vždycky zalíbí nějaká postava, tak si napíšu na google jméno toho herce a vyjedou mi obrázky, kde vypadá jako bezdomovec. Stalo se mi to nejméně 5x. Taky se vám zdá, že ty krásný hrdinové z filmů o sebe doopravdy vůbec nepečujou? Dneska mě to až dostalo, koukala jsem na film s hrozně krásným hlavním hrdinou a koukla jsem se na google na toho herce a byl nechutně zarostlý, měl hrozně dlouhý mastný vlasy a ... prostě to vůbec nechápu, jak ze sebe ty krásný chlapi dokážou udělat příšery. Máte na to taky takový názor? Nevíte, proč to tak je?
ono to totiž není tak že by ze sebe dělali příšery. to je totiž reálný život, naopak ve filmech mají po ruce deset maskérů kteří z nich udělaj krasavce, film je fikce. máte ty myšlenky nějaké obrácené naruby
Dobrý den, je to tak, protože je to film. A z něho vzejde idol, který se potom obdivuje a sní se o něm. Lidem to dělá dobře, protože realita je neúnosně reálná a sen je tak krásný. Ono se to týká i hereček a možná ještě více. Opravdu bude rozdíl mezi hvězdou na plátně a tou stejnou paní, když se ráno probudí a vyleze z postele. Zdravím!
Polapo, kteří herci to jsou? Mě připadá, že je to naopak. Pokud hraje krásná herečka jako třeba Charlize Theron hrála ve Zrůdě zrůdu, tak naopak ji udělali ošklivou. Nedávno jsem koukala na fotky herce Luke Evanse, co hraje teď v Drákulovi a ten vypadal líp na fotkách na googlu, než ve filmech. Napiš nám jejich jména. My jim to neřekneme. Ale někdy je to tak, jak píšeš. U jednoho herce se mi to nedávno stalo. Tom Hardy to byl. Mimochodem vypadal v Temném rytíři pod maskou jinak než ve skutečnosti.
Ahoj.
Něco podobného by se dalo říct i o situaci, když jsou prezentovány staré fotky z mládí herců a spěváků a hned vedle ty ze součastnosti. Jak asi mohou vypadat lidi ve svých 70 až 95 letech, když je známe z jejich filmů, kdy jim bylo o 50-60 let méně. Něco podobného zase nedávno kolovalo mejlama. Zvláštní, že někteří chlapi vypadali líp než dámy. Tazatelce bych doporučil, aby ona sama, už nyní ze sebou něco dělala, aby se sama ze sebe, za pár let neděsila, při pohledu do zrcadla. Já nesnáším i výlohy ve městě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.