Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se podělit o dobrý nápad. :)

Od: efefe odpovědí: 10 změna:

Už 2 roky si nemusím ráno připravovat snídani, protože jsem si pořídil snídaňové centrum TV produkt a zapojil ho na digitální časový spínač. 5 minut před probuzením se zařízení zapne a já už jen vylezu z postele a mám horké kafčo nebo čaj se sendvičem nebo s klobáskami a topinkou. :) Mňam. :) Samozřejmě ingredience dám dovitř před spaním. Ale večer má člověk dost času a ta klobka těch 7 hodin v pokojové teplotě vydrží. :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dekujeme za tip.
Ja si rano davam dve volska oka,chleba s maslem a medem a misku jogurtu.
Da se to taky zaridit? Maznout med a spustit davkovac jogurtu:)?
fefe
hodnocení

Tak ta volská oka by šla, nahoře je pánec práě na ně a na slaninu. Akorád ty rozklepnutý vejce by přes noc nemuslea být úplně OK. :-D A co se týče chleba s máslem a medem, to si také můžete připravit večer a dát pod pokličku na talíř do lednice. :)

ria*
hodnocení

0x

:) teno mrňavý přístroj je vážně úžasný, na koleji skvěle posloužil, s tím časováním to bude ještě o krok lepší :)

doplněno 17.10.14 17:11:

já jsem na něm zvládla i lívance, mini palačinky, zapékání je trochu nadýl ale jako "prozatimní řešení" je to opravdu výborné :) škoda, že nebyl můj, ale kamarádky :)

hodnocení

0x

Ach jo, zase reklama :( . Mimochodem - na to je lepší manželka, ta následně ještě probudí polibkem :)

zwiki*
hodnocení

0x

Výrobky z tvproducts samej šmejd.Vy je asi taky prodáváte?

fefe
hodnocení

NN, neprodávám. Prostě mě ten produkt jen nadchnul. ;) Proč každý vidí za všim konspiraci? To nehápu... :/

hahanaj*
hodnocení

0x

to bych nechtěla - mít každý den stejnou snídani

ani bych si to nekoupila- já si raděj snídani s láskou udělám sama

petr02
hodnocení

0x

Podle mě je to pitomost, stejně se to musí večer připravit na ráno, takže ušetřenej čas je ráno, ale ne večer. Další nevýhodu spatřuju v tom, že to budu muset sníst podle toho, kdy mi to připraví stroj, jenže já ráno snídám různě, někdy hned po probuzení, někdy zase třeba až hodinu po probuzení a večer nikdy nevím, kdy budu mít ráno chuť na snídani. A čaj ani kafé nepiju a volský oka ani klobásy ráno taky nejím, takže pro mě je to zbytečnost, ale pevně věřím, že se najde spousta lidí, kterým to službu udělá, nicméně svůj názor jsem vyjádřil.

A navíc si myslím, že tohle je v podstatě skrytá reklama někoho, kdo tohle prodává a myslím si, že taková reklama tu asi povolená není.

hodnocení

0x
Jestli to je dobrej nápad záleží na úhlu pohledu. Podle mě to je úplně o ničem. Snídat pořád to samý, děkuju nechci a hlavně po probuzení nemám na jídlo sebemenší mysl. Potřebuju se tak dvě hodiny rozkoukat.

lidus*
hodnocení

0x

No vidíte, já to mám zařízené líp a nestálo to ani korunu, vstávám až je snídaně na stole a voní káva, někdy mi to dokonce donese manžel do postele. Každý večer se zeptá co si dáme k snídani, na chalupě běží pro teplé rohlíky ( v Brně bohužel teplé nikdy nejsou). Pravda, nevýhodou toho je, že reklamace (na manžela) je dávno prošlá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]