Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láhev nepojímající pachy ani chutě

Od: alenaval odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, už je to teda nějaký pátek, byla tady diskuze o skleněných lahvých, které nepojímají pachy ani chutě. Měli na sobě myslím obal, aby se zabránilo rozbití. Dcera mi dneska přišla domů ze školi s plísní v čaji, tak bych jí k Vánocům chtěla koupit tady tu ale nemůžu tu diskuzi najít a nevím jak se ta láhev jmenuje.Poradí někdo prosím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejsou skleněné, ale já slyšela o těchto dracek.cz/...

leanda*
hodnocení

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

sebod*

Leanda. Proč to tazatelce alenaval neřeknete z "oka do oka", když sedíte u jednoho počítače? Nebo si děláte "skrytou" reklamu? *smich*

a já přemýšlel proč byla mezi moderovanýma... *smich*

iz*
hodnocení

0x

Kterákoliv skleněná láhev – třeba od minerálky. Obal jistě zvládnete ... Plíseň nevzniká kvůli láhvi ale kvůli nedostatečnému nebo pozdnímu vypláchnutí/vymytí po použití (naučte dceru láhev vymývat ihned po dopití).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]