Nejste přihlášen/a.
Ahojky jak se dnes máte,dospěláci,doufám,že skvěle.Já jsem vám ještě nenapsala, ale to nevadí. A co budete dělat o víkendu, jistě něco užitečného.Tak zase příště.Anička2,12 let,dívka z Příbrami.
Ahoj Aničko. Mám se normálně, jak odpovídám všem lidem, kteří se mě na to ptají, nemůžu říct ani dobře, ani špatně, protože bych kecala, nemám se vyloženě dobře ani vyloženě špatně. A kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe. Jinak co dělám nebo budu dělat? Ano, máš pravdu, budu dělat něco užitečného, půjdu volit!
Ahoj Aničko, doufám, že ty se máš skvěle. Já se moc dobře nemám, mám angínu, tak budu ještě o víkendu ležet v posteli. Ty si hezky víkend užij
Milá Aničko, ptala jsi se sice na včerejšek, ale já si to přetáhnu i do dneška. Jak se mám?
Radila bych Ti, abys zalistovala povídkami Oty Pavla. Najdeš je v knize Fialový poustevník.
A když Ti pak odpovím, že se mám "pumprdentlich", budeš určitě vědět, co to znamená. /Je to výborné, ale stojí to za h...o/. Jaga.
I když jsem Ti odtajnila význam slova "pumprdentlich", Otu Pavla si stejně přečti. Stojí to za to. Poznáš tam nejen velkou lásku k přírodě, k řece, k lesu, k rybám, ale i krásné člověčenství a toho je dneska čím dál míň.
Mám se dobře, dovařim slepičkám brambory a jdu si zdřímnout, manžel kácí 50let starý ořech a v 15,30 příjde na kafe (buchtu už mám upečenou), dnes to byl experimen (4 vejce, 4 lžíce cukru-vyšlehat, 1 tvaroh a 5 nastrouhaných jablek, skořicový cukr, půl dcl oleje, polohrubá mouka-přiměřeně, prášek do pečiva, po upečení pocákat rumem -je to výborné a hlavně raz dva hotové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.