Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ebola v ČR?

Od: dustycz* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, tohle mě fakt dostalo. V ČR je pacient s EBOLOU. Já jezdím MHD každý den, mám se už smířit se smrtí, protože je tak 90% šance, že jsem to dostal :((

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde to psali? V Blesku?

dustycz*
hodnocení

Uplně všude...i ČT 24

hodnocení

0x
Jeden nepotvrzený pacient a vy máte 90% šanci, že jste to od něj chytl?

hodnocení

0x

Ano, je potřeba se smířit se smrtí, protože ta nemine nikoho.
(Ebola se šíří výměnou tělních tekutin, takže ani nechci vědět, co v té MHD děláš...)

dustycz*
hodnocení

Tak když se držim a opírám o tu tyčku jakoby, tak tam mlžou byt tekutiny :(()

Tak ji neolizuj a budeš OK.

tomibender*
hodnocení

0x

Ahoj, taky mám strach, jelikož mám doma praktickou lékařku, a za ní přijde člověk s potencionální ebolou jako za prvním lékařem. Nařízení hl. hygienika, který nařídil, že mají praktici nosit ochranné mundury, roušky a brýle je více než úsměvné. V tomhle počasí tam chodí s horečkou, slabostí a bolestmi svalů 80% lidí. Rukavice při vyšetření používá vždy a desinfikuje si ruce stejně po každém pacientovi. Zbytek závisí na náhodě a štěstí.

Jinak z jedné strany rakety, z druhé ebola, takže si jdu koupit karton cigaret. Už nemusím řešit škodlivost kouření.

hodnocení

0x

Tak nejezdi tou sockou.

hzo
hodnocení

0x

Nikdo tady s ebolou není.

Díky Bohu. Tentokrát testy dopadly dobře. Už vyšla zpráva z laboratoře z Berlína.

ala1970*
hodnocení

0x

hhhhh to máte těžký, jestli myslíte , že jste to chytl na 90% při první možný nakaze pacienta :)) To jsem zvědavá co budete dělat, až bude pandemie...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]