Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jste rádi, že už zítra proběhne první den voleb a skončí to předvolební běsnění? A, nezačne naopak to po volební? A jak je to u vás s povolebníma dojednávačkama. To pouliční automobilové pojíždění, od úspěšného zvoleného kandidáta z jiného uskupení k dalšímu, se nikdy nedá přehlédnout. Letos, se prý takhle jezdilo už začátkem září. Je i tohle nějak možné?
doplněno 09.10.14 20:50:Milane, ta hláška o zákazu mluvení s cizíma lidma, je fakt dobrá. To si musím pamatovat. To určitě použiju. Většinou mu furt někdo volá na telefon. To se zas vymluvím, že mi teče sklo a odložím MT.
Nevím, zdali je to běsnění.
Šel jsme kupovat vstupenky do divadla, zastavili mne krásky a začali vysvětlovat..
tak jsme je zabrzil, že se nesmím s cizími vybavovat, ani nic od nich brát. Jedinou vyjímkou je řízková pochoutka. Pokud jí máte, rád se s Vámi pobavím.
a šel jsme dál...
a zítra v klidu odvolím..
a pak za vnoučkem..
není nad to sledovat v tv pouze sci-fi z vlastních zdrojů a číst ze zpravodajské čtčky jen to co mě zajímá a co není vlastněno tím či oním... a volby, mno kočka byla z toho papíru nadšená, má zábavu na týden, pírati do urny a čabas...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.