Nejste přihlášen/a.
Krásný den. Ještě pár měsíci jsem byla úplně jiná. Chodila jsem na jinou školu a moc se učila, chtěla jsem být ve všem nejlepší
a šprtka, měla jsem pár klidných přátel a kluci se mi líbiliúplně normálně
Ale za poslední měsíc, co jsem změnila školu, která mě baví, nestresuju se, super parta, vždy se jen směju, se můj život obrátil k lepšímu.
Každý víkend vyrážíme s kamarádkami někam na diskotéku a tak
Vždy jsou tam moc pěkní kluci a co víc skoro vždycky s nějakým tancuju ploužák
Od týhle doby se mi pohled na kl uky změnil. Teď opravdu vidím ty svaly nádherný a všechno a když si kluk zapíná knofoík u kalhot nehorázně mě to vzrušuje, miluju vuni kluka, jeho ruce v mých, když mě hladá po zadku
Ale přesto všechno vypadám furt jako andílek a panna no :DCo myslíte že bych měla dělat? Už se mi tolikrát vyskyta příležitost...vyspat se s klukem uplně božkym a když si to říkám zpětně nelitovala bych...protože to ted chci, nechci vztah chci si jen užívat. nevím co mám dělat, co je správné poradíte mi prosím :o zní to jako z bravíčka...ano ale já opravdu miluju klučičí ruce na mým těle, když se na mě kluk podívá a usměje se ..uplně taju...Zažil to nědy někdo také?
Myslím, že to zažila většina z nás, sexuální chtíč je prostě poměrně silný pud. Je to v pořádku.
Hmm, každý víkend na pařbě, necháš se osáhavat kluky... víš, jak se takovým "užívačkám" říká za jejich zády, viď? .
V tom případě, pokud opravdu nebudeš lascivně vyzývavá a rádodajka, tak jde o normální rozvoj sexuality.
Dobrý den, jste ve věku poznávání a evidentně si to užíváte. Ale, musíte znát svou hodnotu, "neprodávat se" pod cenou a vážit si sama sebe. Musíte se naučit znát tu míru, komu vyhovět (a za jaké situace - což ta diskotéka asi nebude) a komu ne. Jste žena a určujete pravidla. Tak si je v hlavě nastavte raději přísněji. Zdravím!
Hlavně, aby vám tak vůně klučičích rukou nepopletla hlavu natolik, že budete žhavá na každého, kdo se vám o vás jen tak otře. Pro vás je to nový pocit a zcela vás zasáhl. Je to přirozený vývoj lidského jedince heterosexuálně orientovaného. Ale kromě toho chtíče je třeba zapojit i rozum. Věřte nebo ne, ale spousta kluků i mužů má stále rádo, když dívka či žena nemá za sebou příliš sexuálních partnerů. Ano, v dnešní uvolněné době se kdekdo chlubí, kolik zářezů na pažbě už má. Jenže žena s patnácti vystřídanými partnery prostě vypadá jako děvka. A takové ty vztahy na jednu noc? Jste si jistá, že by se vám opravdu líbilo odejít z diskotéky s nějakým mužným objevem, pomilovat se někde narychlo a nechat být? A příští týden zase někdo jiný? Musíte znát svoji cenu, aby si vás i ostatní vážili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.