Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblíbený zpevaci

Od: jojo* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den jaký je vas oblíbený zpevak,zpěvačka.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To se celý život mění. A dnes už mě to tak nebere a nemám čas to sledovat. Ale líbí se mi Tomáš Klus - třeba.

hodnocení

0x
Já třeba měla ráda Dana Landu, když jsem byla mladší ;) nemám vyhraněný vkus, ale ráda si třeba poslechnu písničky od Waldemara Matušky, Pavla Bobka, Petra Spáleného atd, a nedělám si srandu :-D nebo třeba druppiho, mattioliho... Zpěvačky ráda nemam vůbec :)

jabraka*
hodnocení

0x

A co takhle :"Neříkej mi Baby..."?

Pánové?

JB

lidus*
hodnocení

0x

Mám ráda Kabáty, Martinovou, Tučného, Kluse, Kristínu, Fleret, Vrbovou... Jabrako Babes taky občas. Katty Perry - to tu hraje často a pouští si to čtyřletá vnučka.

host*
hodnocení

0x

Výborné duo Jana Peterková & Karel Hegner. Kdo nezná, určitě se mu zalíbí, až je uvidí a uslyší. A z jiného soudku Aleš Brichta nebo Johny Cash, Monroe Billy, atd...a samozřejmě Věra Špinarová... to je hlas

mrblackstar*
hodnocení

0x

Florence Welch.

martinaa*
hodnocení

0x

Nohavica, Passenger a líbí se mi hlas Shakiry a Ewy Farne.

eulalie*
hodnocení

0x

Kurt Cobain, John Lennon, Robbie Williams, Edith Piaf, Shakira, z českých Waldermar Matuška.

zwiki*
hodnocení

0x

Věra Špinarová,Hála,Matuška a pak Pink,Lady Gaga,Enya,Rihanna,R.E.M,Adele,Lipo.Vůbec ne Klus.

frkotou*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]