Dobry den. Je mi 20 a mam docela problem, navic asi umocneny 2 letou sestrou kterou vidim skoro denne se koupat. Proste nejsem schopen udrzet erekci kdyz je holka tam dole vyholena. Prijde mi to divne, kdyz jsme se skolkou chodili do bazenu tak jsme tam jako deti koukali co to maji ucitelky mezi nohama tak nevim jestli se mi to tehdy zafixovalo, ale proste me to pritahuje coz neni v dobe bikin a vyholenych dokonce chlapu prilis zadouci. Nerikam ze potrebuju aby to holka neudrzovala, nezkracovala, neholila v mistech kde to treba kouka z plavek ale proste uplne vyholeni nebo milimetrovy prouzek ci trojuhelnik mi prijde divne. Soucasna pritelkyne nastesti problem pochopila takze neni co resit. Ale abych pravdu rekl tak me to dost stve, proc nemuze mit kazdy co se mu libi? Nejhorsi je ze proste mi vrstevnici nikdy nic takovyho nevyzkouseli a jen odsuzuji... Sice je oralni sex trochu obtiznejsi, ale (a ted se omlouvam odpurcum chlupu) proste prohrabnout nebo penis drazdit o ty chloupky je nepopsatelny pocit...
Já jsem vůbec nepochopila, proč se takové intimnosti řeší na všelijakých fórech. Toto je věcí těch dvou. Co je sousedům do toho, co mám nebo nemám nějakým způsobem. Štve nás, že nám mnoho lidí mluví do života a sami se takto dáváme všanc celému světu. Není to divné?
doplněno 30.09.14 11:24:
Limetko, je to přesně tak.
limetka*
Babkazov- taky jsem si všimla, jak se tyhle divné dotazy množí - asi je to nějaká úchylka, možná některé lidi vzrušuje zveřejňovat takové věci. Na to je asi nejlepší odpověď žádná odpověď. Mám pocit, že toho na poradně kdysi tolik nebývalo, ale je pravda, že poradnu zná stále více lidí, možná je to také tím.
majsterjoe*
Od toho je ale anonymni poradna. Sousedovi toho tolik jako tady nevykecate.
Ale abych pravdu rekl tak me to dost stve, proc nemuze mit kazdy co se mu libi?
No, to by mě taky zajímalo.. Tebe vzrušuje ochlupení a jiné zase ne.. Proč nemůže mít každý, co se mu líbí? Máš k sobě vhodný protějšek, tak víc neřeš.
Já myslím, že není nic divného, že se ti líbí něco, co ostatním přijde divné. Spoustu z nás tu má své úchylky, které ostatní nepochopí a nám se líbí. Radím vám, přijměte to a neřešte to. Stejně s tím nic neuděláté a pokud s tím přítelkyně nemá problém, tak si to užívejte... A svým vrstevníkům taky nemusíte říkat všechno.
Neoholená = fuj. Proč? Protože kosmetické firmy, stejně jako farmaceutické, potřebují vydělávat. Když by se nikdo neholil, kdo bude kupovat všechno to zboží na holení? Víte, jaký je to byznys? Jaké se v tom točí peníze? Proto ta mediální masáž, která zblbla kdekoho. Ale tak je to se vším. Někdy je lepší používat selský rozum než sledovat dění okolo sebe. To by se z toho jeden pak úplně pominul. Viz takové to genderově jednotné bezpohlavní plémě, co se klube na svět v západním světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.