Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám, takový problém nebo není to problém, líbí se mi hezký holky, jenže když se mi třeba zalíbí a pochlubim se kamrádovi ze, se milibi hezká holka tak on hned, na tu nemáš, a takový kecy okolo, nebo když se zeptám spolužáka která holka ze třídy by se ke mně hodila tak jsou ty holky který mně vůbec nepřitahujou a já jsem pak bohužel z toho zkleslý a asi je to důvod že už jsem 2 roky bez holky, jednou se mi to povedlo, že byla holka opravdu hezká, a tak nějak jsme se dali do hromady jenže po 2 týdnech se to vybarvilo, že bych to snad ani nenazval vztah, nechci to tady rozebírat bylo to ošklivé to co se stalo, a od té doby jsem pořád takový zatažený
nějaké rady či názory od Vás jsou vítány
Zajímej se o ty který se líbí tobě, a nejen vzhledem ale hlavně povahou, chováním, zájmama. Vzhled není všechno. A vůbec se neptej kámoše jaký holky se ti maj líbit, ani mu neříkej která se ti líbí. A ty se líbit můžeš i hezký holce, ale když jí neoslovíš tak se to nedovíš - odvaž se, ak se uvidí. Hlavu ti neutrhne, maximálně bude trapas. Pojede se dál a dřív nebo později to klapne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.