Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi hezký holky

Od: klepi® odpovědí: 7 změna:

Ahoj mám, takový problém nebo není to problém, líbí se mi hezký holky, jenže když se mi třeba zalíbí a pochlubim se kamrádovi ze, se milibi hezká holka tak on hned, na tu nemáš, a takový kecy okolo, nebo když se zeptám spolužáka která holka ze třídy by se ke mně hodila tak jsou ty holky který mně vůbec nepřitahujou a já jsem pak bohužel z toho zkleslý a asi je to důvod že už jsem 2 roky bez holky, jednou se mi to povedlo, že byla holka opravdu hezká, a tak nějak jsme se dali do hromady jenže po 2 týdnech se to vybarvilo, že bych to snad ani nenazval vztah, nechci to tady rozebírat bylo to ošklivé to co se stalo, a od té doby jsem pořád takový zatažený

nějaké rady či názory od Vás jsou vítány

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jid
hodnocení

0x

Co popisuješ je úplně normální a prožívá to většina kluků. Není co řešit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ty se někoho ptáš, která holka se ti má líbit? Co by s tebou ta holka dělala, když nemáš vlastní rozum? Vztah se přece utváří úplně jinak. Vztah jsou dva, pokud máš potřebu tohle řešit ještě s někým dalším, tak nemá cenu se o nic pokoušet.

iz*
hodnocení

0x

To je jednoduchý: Nechlub se kamarádům, že se ti líbí nějaká dívka ...

glow*
hodnocení

0x

Ahoj,

od kamaráda není hezké,aby ti takhle srážel sebevědomí,nenech se ním odradit,je to pouze jeho subjektivní názor,objektivně to zjistíš až,když to vyzkoušíš,tak se osměl a nezahálej.

asd*
hodnocení

0x

Zajímej se o ty který se líbí tobě, a nejen vzhledem ale hlavně povahou, chováním, zájmama. Vzhled není všechno. A vůbec se neptej kámoše jaký holky se ti maj líbit, ani mu neříkej která se ti líbí. A ty se líbit můžeš i hezký holce, ale když jí neoslovíš tak se to nedovíš - odvaž se, ak se uvidí. Hlavu ti neutrhne, maximálně bude trapas. Pojede se dál a dřív nebo později to klapne.

hodnocení

Já jsem to nemyslel tak že se ptám kamráda jaká holka se mi má líbit jen se vzdycky tak jako pochlubim

hodnocení

0x

Chlapi v Chlapském klubu mají zásadní pravidlo: Nemluví o tom, co je jim blízké, co milují. Dovedou o ženských kecat velmi dlouze, ale o té své vůbec. Ta je jen jejich. Tu nedávjí všanc všem plkalům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]