Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat v neděli odpoledne?

Od: jaroslav007* odpovědí: 4 změna:

Co mám dělat dneska odpoledne? Bohužel u nás prší, asi bych se měl učit, ale nemůžu se nějak donutit a úplně mě děsí ten volnej čas. Nemáte nějaký tip? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

1x

Zdravím,
dneska se problému, který řešíš, říká odborně "prokrastinace" :) Mám něco dělat, ale nechce se mi do toho, tak budu dělat cokoli, jen abych nemusel dělat to, co mám. Dřív na to v našem regionu (podkrkonoší) existovalo krásné pořekadlo "moje milá lenost, nedej se mě přemoct".
Tip na činnost? Co třeba si udělat doma generální úklid?;) No, určitě se nechce. Chápu. Ale představa, že sem se měl něco naučit, a protože sem se to nenaučil (nechtělo se mi), tak dostanu při zkoušení za 5, taky není příjemná.

jaroslav007*
hodnocení

Tak písemku píšem až v úterý, jen jsem se chtěl naučit něco dneska, umím asi 4 stránky z 10, ale pro mě je to tak škaredý učivo, že mě to uplně odrazuje :D

hodnocení

0x

Ahoj.Něco tvoř,je to velmi povzbující,obzvláště,když se to povede.Např.maluj,stačí obyčejnou tužkou nebo úhlem,jakmile se člověk do toho zabere,neví,kdy má přestat.Obzvláště tehdy,když se mu dílo daří ;)K tomu si zapni pěknou hudbu...Úžasný relax.

doplněno 21.09.14 15:46:

Momentálně mně to došlo...Pro lenochy bohužel tipy nemám.K příspěvkům se nevyjadřuješ,evidentně jsi zcela jistě na fb,nebo na playstationu nebo u bedny s chipsami a colou...

hodnocení

0x

Co treba hospoda, za babama nebo kino?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]