Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jsem patlal zpětné zrcátko

Od: buss odpovědí: 7 změna:

Před poslední STK mi nějaký dobrák přerazil zrcátko, prasklé těleso. Na STK to prošlo, jen záznam, že je poškozené, ale funkční. Nechal jsem to svařit, ale prasklo znovu, tak jsem s tím jezdil. Ale nadchází další STK a prasklina šla dále. Starý svar se dal pěkně sloupnout, tak co s tím. Svar asi opět nevydrží a zbytečně jsem cvakal za svařování. Lepit? Nové? Ty palety, i přes 1000 Kč. Tak jsem to 2 x zasponkoval a zaplácal plastem pájkou. To je pevnější, než nové. Doporučuji.

Jak jsem patlal zpětné zrcátko
Jak jsem patlal zpětné zrcátko #2
Jak jsem patlal zpětné zrcátko #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
15.09.14 23:08
hodnocení

0x

A dotaz? ;)

hope - chce to trochu sledovat témata, nacháziš se ve - volná diskuze - rady - typy :)

s tou sponkou to není špatné řešení, už jsem takhle pár "plastových prasklin" opravoval.

a pro ostatní - přispívatel se neptá na váš názor a sám dobře z vlastní zkušenosti ví že lepení a svařování bylo k ničemu, to ostatně napsal, chtěl se jen podělit o dobrý nápad, jak se to dá jednodušeji a účiněji vyřešit.

hop®

@bmbx ano, vím o jakou rubriku se jedná, sám jsem tento "dotaz" nahlásil a nechal přeřadit ;)

Tak to se moc omlouvám, ono se to stává často, že ve volné diskuzi se někteří pídí po dotazu *hi*

hodnocení

0x

Na tom zvare to praskne znovu.Odporucam zaliat epoxidovym 2-zlozkovym lepidlom a nechat vytvrdnut aspon 1 den.Ak pretecie pripadne aj na druhu stranu alebo tam kde vyslovene nema tak to nevadi lebo da sa brusit.Dokonca sa daju do neho rezat aj zavity.

mjou

no, vybrat si pořádné lepidlo, které opravdu bude držet taky není žádná legrace.

hodnocení

0x

Na tomhle plastu hned tak nějaké lepidlo držet nebude. Budete se s tím mordovat, pravděpodobně zbytečně a nakonec zjistíte, že Vás to ve finále vyšlo dráž, než nové zrcátko. Pak si stejně koupíte nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]