Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Udělala jsem si účet na hellshare, protože mi to přišlo zajímavé.. Pak jsem si pročítala text o používání, a úplně dole je tam napsané, že se tam nemají nahrávat soubory, které porušují autorská práva... Což jsou v podstatě všechny filmy, hudba adt.., protože vážně pochybuju, že kvůli nějakému hostingu si budu kupovat autorská práva třeba na Harryho Pottera.
Jenže, je tu otázka, co mam teda na ten hellshare dávat, aby si to lidi stahovali a já dostávala ty kredity?
mrňousek
Vlastní tvorbu - literární (články...), výtvarnou (kresby, malby, fotky...)... Otázkou je, zda publikováním vlastní (kvalitní) tvorby není lépe vydělávat jinde - např. peníze - a na kredity se nevykašlat...
Nějak začít musíš... Třeba budeš časem významnou spisovatelkou (scénáristkou) - zkus své povídky (či jen náměty) nabízet ´po všech čertech´.
A jak asi mám vydělávat peníze tvorbou, když je mi 13? :D Sice mě baví psát různý příběhy atd., ale na blogu si to nikdo nepřečte, na PištePovídky.cz taky, tak jak s tim mam vydělávat? :D (malovat mi nejde)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.