Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nahrávat na Hellshare?

Od: mrnousek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Udělala jsem si účet na hellshare, protože mi to přišlo zajímavé.. Pak jsem si pročítala text o používání, a úplně dole je tam napsané, že se tam nemají nahrávat soubory, které porušují autorská práva... Což jsou v podstatě všechny filmy, hudba adt.., protože vážně pochybuju, že kvůli nějakému hostingu si budu kupovat autorská práva třeba na Harryho Pottera. *zed*

Jenže, je tu otázka, co mam teda na ten hellshare dávat, aby si to lidi stahovali a já dostávala ty kredity?

mrňousek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Vlastní tvorbu - literární (články...), výtvarnou (kresby, malby, fotky...)... :-D Otázkou je, zda publikováním vlastní (kvalitní) tvorby není lépe vydělávat jinde - např. peníze - a na kredity se nevykašlat...

doplněno 10.06.13 15:14:

Nějak začít musíš... :-D Třeba budeš časem významnou spisovatelkou (scénáristkou) - zkus své povídky (či jen náměty) nabízet ´po všech čertech´.

mrnousek*
hodnocení

A jak asi mám vydělávat peníze tvorbou, když je mi 13? :D Sice mě baví psát různý příběhy atd., ale na blogu si to nikdo nepřečte, na PištePovídky.cz taky, tak jak s tim mam vydělávat? :D (malovat mi nejde)

iz*

Musíš si najít něco, v čem jsi opravdu dobrá, a co jen tak někdo neumí. Jenom o to bude zájem, který můžeš časem zhodnotit i finančně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]