Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, za minulého režimu jsem nejraději sledoval seriál pohřbů z Rudého náměstí v Moskvě - sice jenom tři díly, ale zase vysílané poměrně rychle za sebou. Zdravím!
doplněno 07.09.14 19:21:dejv95 - ano, byla to realityshow v přímém přenosu. První díl se jmenoval Brežněv, druhý díl se jmenoval Andropov a třetí díl se jmenoval Černěnko. Zeptejte se rodičů - budou mít také hezké vzpomínky na tuto TV minisérii.
doplněno 07.09.14 19:24:wamp - máte pravdu, ale to už nebyla realityshow. A ty plné regály v Ženě za pultem byla spíše sci-fi.
Bene A k tomu ještě třeba Žena za pultem,Synové a dcery Jakuba skláře,Inženýrská odyssea,Muž na radnici...
Ty woe, na to se tě za komančů nikdo neptal. Zrovna jsem v tu dobu chodil na základku, a ve vyučování jsme se na ty funusy museli dívat povinně. Jen by mě zajímalo, jak dopadli ti dva nešťastníci, jak toho Brežněva neudrželi,a pusttili ho do toho hrobu .
Ale k otázce. Mám rád Simpsonovi a seriál Ztraceni, ale max. čtyři řady, zbývající dvě mě připadali, že tvůrci si vzali příliš velké sousto, a neví už kudy kam.
Pojišťovna štěstí, Život na zámku, Svatby v Benátkách, koukám i na Ordinaci Pro zasmání mám ráda seriál Krok za krokem
Firefly, staří Profesionálové, Krajní meze, Major Zeman , dřív i Star Trek TNG, Hardcastle a McCormick, Tropical Heat, Jake a Tlusťoch, Odpadlík, Rytíři z Houstonu, Dobrodruzi z vesmíru, Teorie velkého třesku.
Nesnáším nekonečné seriály točené "na první dobrou". To je něco tak otřesného hlavně technicky, že se na to prostě nedá dívat.
MI5 to je super a poslední díl byl mňamka. Ta blondýna v hlavní roli hraje výborně a ostatní taky. Některé díly mě moc nebaví, ale ten poslední jsem podruhé viděla, je dobře udělaný a má dobrý scénář. A je tam na co koukat... Kam se naše seriály na ně hrabou. Sice koukám na Vraždy v kruhu, ale na britské seriály to nemá.
doplněno 24.01.15 17:22:A ještě Pojďte se mnou létat!
Komedie: IT Crowd, Black Books, South Park
Akcni: Profesionalove
Dokumentarni: Putovani s dinosaury, Zazracna planeta
Kdysi jsem zboznoval Mr.Beana a Monthy Pythonuv letajici cirkus. Co naopak nesnasim, to jsou serialy typu Pratele, HIMYM a The Big Bang Theory (od druhe rady dal, ta prvni usla)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.