Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mužská odvaha

Od: toni* odpovědí: 11 změna:

Je sobota, venku prší a tak si udělejme dobrou náladu a zasmějme se spolu. Odpovězte na téma "mužská odvaha a adrenalin".

Nedávno jsem slyšel 4 stupně mužské odvahy a tak vám je předkládám k posouzení. Názory žen jsou velmi vítány.

Odvaha 1. stupně:

Ráno ve tři příjdeš domů ožralý. Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš: "Zametáš, nebo ještě někam letíš?"

Odvaha 2. stupně:

Ráno ve tři příjdeš domů ožralý. Tvoje žena leží v posteli a nespí. Vezmeš si židli a sedneš si k ní. Na její otázku: "Co to má znamenat?" Odpovíš: "Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."

Odvaha 3. stupně:

Ráno ve tři příjdeš domů ožralý. Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácneš manželku po zadku a řekneš: "Tak a teď jsi na řadě ty!"

Odvaha 4.stupně:

Ráno ve tři dorazíš domů v náladě a v objetí dvou slečen a manželce ve dveřích řekneš: Stará, nebuď svině, řekni, že jsi ségra!

Jestli to někomu nepřijde vtipné tak se předem omlouvám a přeji hezký víkend.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky se omlouvám, ale mi příjde, že sranda vypadá trošku jinak *bzum* A to chceš abych se zasmála anebo o tom s tebou diskutovala? Možná, že jsem to jen nepochopila.;)

toni*
hodnocení

Všimnul jsem si, že nemáte smysl pro humor. Omlouvám se, že jsem se opovážil něco podobného napsat. Kromě toho jsem uvedl, že to není můj vtip, pouze jsem si dovolil jej reprodukovat.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

A ptáš se na co? Pokud na to, že jsem jseš trochu mimo a pleteš si poradnu s diskusním fórem, tak potom odpověď zní ano.

toni*
hodnocení

Pokud se nepletu jsme v rubrice "volná diskuze". Omlouvám se pokud jsem vás urazil.

Volná diskuze je volná diskuze ;) Tohle neni nic co by nemohlo být ve volné diskuzi. Nevim jak ty, ale já se nesoutředim pořád jen na svuj obor :)

cybermagefroll*

* sype si popel na hlavu * *andel*

mil®
hodnocení

0x

Starej ale furt pěknej. Někdy bych to chtěl vidět v reálu *ua*

hodnocení

0x

Mě to velice pobavilo. Za předpokladu, že by mě to nepotkalo.

toni*
hodnocení

Vás to nemůže potkat, nejste feministka. Hezký večer.

xsisi*
hodnocení

0x

*smich*

doplněno 31.08.09 19:50:

Ale nevim jak bych reagovala kdyby můj příel měl takovouhle odvahu

lidka*

Já, kdybych měla důvěrného přítele, tak bych mu povolila stupeň 1. a 2. :D Při každém dalším stupni by letěl kosmickou rychlostí tam, odkud přišel! *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]