Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poradit s louskáním lískových ořechů, nemám takovou sílu a klasický louskáček na ořechy mi nevyhovuje,většinou se mi oříšek nepodaří vylousknout nebo oříšek rozdrtím.
Ládin mě předběhl.Ten louskáček si kupte,je skvělý ! A ta finta s paličkou na maso taky není špatná
Teskoma prodává louskáček na lískáče, vložíte oříšek a zmáčknete (vypadá to jako lis na česnek.
Vy se s tím teda pářete . To jste neviděli Marfušu z Mrazíka? Její styl lze použít na všechny druhy ořechů. Pravda, u kokosového občas vyletí panty, ale jinak je to super metoda
A Teď trochu vážně. Když není louskáček, tak na prkýnko starší utěrku na víckrát složenou a pak to kladivko nebo paličku. Ořechy pak nelítají jak náboje z kulometu po celé místnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.