Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
já jakožto člověk, který partnerku nikdy nebude mít, se alespoň ptám Váš šťastnějších, jaké to je mít partnera/partnerku? Mazlit se, cítit vzájemnou blízkost, políbit se, chodit po ulici a držet se za ruce, být tu jeden pro druhého?
Popište to prosím tak 10-15 slovy pokud možno.
Děkuju
Díky
Marek, 21
Marku nechápu, proč nebudete mít nikdy partnera (i lidi bez nohou, rukou časem zpřízněnou duši najdou). Mít někoho ke komu se můžete přitulit je super.
Já jsem byl předurčen k tomu prožít život v samotě, takže pokud nemáte nějakou smysluplnou odpověď na původní dotaz, tak radši nepište nic. Děkuji.
Mimochodem těch slov tam máte 7 (8 pokud počítáme i to číslo).
No když myslíš, že si byl předurčen, tak ti to nebudu vyvracet. Smysluplná odpověď neexistuje, páč pocity popsat nejdou, ty musíš vyzkoušet sám. A prosím, nepočítej mi slova, ty se mi opravdu dodržovat nechtějí.
Aha, takže vám se nechce je dodržovat, a proto jste v tom svém prvním blábolu do závorky pro jistotu ten počet slov uvedl. To dává smysl (konec ironie).
hmmm reakce člověka bez partnerky/partnera. Leze ti to na mozek. Dej si dvě půlky nějakého alkoholu ať opadne strach a jdi lovit ženské.
Nebyl jsi předurčen k žádnému životu v samotě. Jen si to nalháváš protože máš strach oslovit ženskou. Ženská nekouše ani se ti nevysměje pokud je rozumná a ani tě nese*ere až ji přestaneš bavit...pokud teda nenatrefíš na kanibalku...ale v těchto končinách asi prozatím nehrozí.
p.s.: místo počítání slov jdi ven...tedy pokud neděláš průzkum
Jste předurčen k samotě a kdo to za vás rozhodl? Je to jen váš problém, váše volba.
No a zde máte jak to je:
1 první láska na kterou se vzpomíná celý život
2 první pusa na kterou se vzpomíná celý život
3 první sex na který se vzpomíná celý život
4 a pak už je to až do smrti jen a jen život s někým komu se můžete svěřit, ke komu se můžete přitulit a nebo se s ním taky můžete denně hádat-to je jen na vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.