Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to vůbec možné?

Od: kajcule odpovědí: 15 změna:

Je možné, aby se spermie dostaly přes oblečení do mojí pochvy a tím pádem bych byla těhotná? :O

doplněno 21.08.14 20:40:

Ještě chci doplnit, že jsem se mi přítel udělal na legíny a hned jsme to setřeli.. a pod legínami byly ještě kalhotky a jelikož mám své dny, tak i vložka...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měla jsi na sobě evidentně rybářskou síť,že? Tak to by možná prošlo ;)

zztop*
hodnocení

0x

Jistě panenka Marie taky měla neposkvrněné početí

stanley110*

a co poskvrněné kalhoty? :D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řekl bych, že možné je skoro vše, ale v tomto případě spíše ne. Zdravím!

P.S. O jaké jde oblečení a z jakého materiálu?

kajcule
hodnocení

Přes legíny a kalhotky a jelikož jsem měla své dny tak i přes vložku... Přítel se mi nechtíc udělal na legíny... pro info je mi 15;) takže myslíte, že to není pravděpodobné?

repkin*
hodnocení

0x

Ano, možné to je na 100%. Pravděpodobné? Tak 1%? Příště si dávejte pozor.

doplněno 21.08.14 17:55:

wamp: *haha*

doplněno 21.08.14 18:03:

buss: možná ne okno, ale třeba vrata? *hej**haha**vtip*

doplněno 21.08.14 20:34:

V tom případě by to musely být spermie supermana, takže ne, není to možné ani pravděpodobné.

buss
hodnocení

0x

Kolikatero oblečení? Pochva není otevřené okno, takové neznalosti a hlavně nedívejte se na americké filmy, tam se koituje přes oblečení.

doplněno 21.08.14 20:34:

Děvčico, děvčico, raději polykej..., a v ty dny

kajcule
hodnocení

Přes legíny, kalhotky a jelikož mám své dny, tak i přes vložku;) Myslíte, že by "prošli" i přes tyhle vrstvy?:O

kajcule
hodnocení

takže jsem v tom? je to možné? hned jsme to setřeli... :o

repkin*
21.08.14 20:37

*zed* NE !

hahanaj*
21.08.14 18:24
hodnocení

0x

nesmysl

ohneta*
hodnocení

0x

Pokud jste na sobě měla neoprén, tak ne.

machr*
hodnocení

0x

Nech toho poprskal jsem si monitor ! jasně že to možné není to je jak Bravo poradna tady :)

sebod*

machr. Jestli jsi se už poprskal, tak jsem zvědavá, co to s Tebou udělá, až si přečteš, co tazatelka měla na sobě *smich*

bibina777
hodnocení

0x

Pokud jsi měla své dny a ještě ke všemu kalhotky s vložkou, tak otěhotnění je v tomhle případě 100% vyloučené, takže není oč se bát. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]