Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

1x

Uprimne řečeno, nemam trpělivost rozklikavat vsechny odkazy, bylo by lepší vlozit rovnou obrazky.

Ale obdarovane jistě bude jedno, jaky bude, hlavně že bude z lásky, nebo se mylim?

hurja*
hodnocení

Nemylíte :) Miluji ji :) Ja už rozhodnutý jsem...jen takové malé dilema ještě :) poletím za ni za měsic do Anglie a tam se vše odehraje :) Děkuji za Váš hlas :)

iv®
hodnocení

0x
Uf...to bylo neco proklikat se vsim ;)) za mě vyhrava 5, pak 4 a nakonec 10. Mam rada čisté linie.
doplněno 20.08.14 21:36: Mala úprava: to bylo to rychle klikání : první 4 pak 6 a pak 10 ;)

hodnocení

0x

prosím o číslo

Mně nejvíce asi 3, 5, 6, 9.

simsalabim*
hodnocení

0x

4. se mi líbí nejvíce ;)

Čtyřka je překrásná /ný/ :)

hodnocení

0x

U zásnubního prstýnku bych preferovala čistou linii kruhu. Žádné uhýbání a nastavování. I budoucí vztah si jistě představujete stejně rovný a neklikatý, ne? Snubní prstýnek by se měl nosit denně, proto nebudou praktické prsteny s vysoko posazeným kamenem. Všelijak zadrhávají, časem je nositelka dá do krabičky. Vlastní zkušenost... Proto dávám hlas číslu 2.

Mám úplně stejný názor jako bimbam. Vysoký kámen, který drží pracičky, zachytává. Pracičky časem povolí a vytrhávají vlákénka z textilu. Do rukavic se ruka prstýnkem zachytává. Pod kámen se zachytává špína a mýdlo. Zafasovaný kámen v č.2 nic z toho nebude dělat. Je to krásná, plynulá, nepřerušovaná linie. Klidné plynutí, nenápadná elegance.

hahanaj*
hodnocení

0x

vyber si sama budeš ho nosit ty

doplněno 20.08.14 21:52:

jakékoliv čimčarády i když vypadají krásně nejsou praktické - pokud je kámen moc vystouplý bude překážet, zatrhávat ,/vlastní zkušenost/ já jsem pro klasiku pro č.2. se snubákem vypadá vždy moc pěkně ...

hodnocení

0x

za me 5tka , vypada proste tak jinak :)

erasser*
hodnocení

0x

No.. dost nerad bych se do takový situace dostal.. jsem nerozhodnej člověk :D

hurja*
20.08.14 23:41
hodnocení

Díky :-D

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Dovolím se přiznat, že jsem se tedy neproklikával. U nás to bylo nějak jinak. Před 32 lety. Ani nebyl nějaký zvláštní výběr všeho. Nastávající nechtěla ponechat nic náhodě a tak jsme si je oba vybrali svorně s jejím výběrem a bylo to tak správně. Barvy na cokoliv, jsem taky nikdy nemusel vybírat. No, a dneska to jde tak nějak samo a nenásilně. Nic se nehrotí. A funguje to. Ahoj.

hodnocení

0x

Libi se mi 4 a 7. Podivejte se na sperky, ktere vase nastavajici nosi. Hranate tvary jako u prstynku 5 se nekomu vubec nemusi libit a nekdo je muze preferovat.

hodnocení

0x

9.perfektní

2.praktické

kutululu
hodnocení

0x

Já jsem dostala prstýnek stejný jako číslo 2, akorát byl se zirkonem, nevím, zda je i tento, takže já hlasuji pro něj :) S vystouplými kameny a v nepravidelném tvaru by se mohl zadrhávat a to není nic příjemného. No co si budeme povídat, bude ho nosit maximálně rok, pokud tedy budete plánovat svatbu do roka a do dne ;)

monika123*
hodnocení

0x

2, popr. 8...Ta 4 ma ty hroty kolem kaminku, to se bude zadrhavat o obleceni, vlasy atd.

martinaa*
hodnocení

0x

Podle mého nejhezčí 9, pak 5 a 7.

hodnocení

0x

prosím o číslo

pro mě nejhezčí 4,7.. 9 se mi moc nelíbí, ty krucánky nemusím...1=11, podle mě jsou to stejné prstýnky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]