Nejste přihlášen/a.
5 zasnubni-snubni-prsteny.c/...
10 http: sperky.cz/... //www.sperky.cz/p/...
Prosím o sympatii prstýnku...hlasováním
Děkuji
Uprimne řečeno, nemam trpělivost rozklikavat vsechny odkazy, bylo by lepší vlozit rovnou obrazky.
Ale obdarovane jistě bude jedno, jaky bude, hlavně že bude z lásky, nebo se mylim?
U zásnubního prstýnku bych preferovala čistou linii kruhu. Žádné uhýbání a nastavování. I budoucí vztah si jistě představujete stejně rovný a neklikatý, ne? Snubní prstýnek by se měl nosit denně, proto nebudou praktické prsteny s vysoko posazeným kamenem. Všelijak zadrhávají, časem je nositelka dá do krabičky. Vlastní zkušenost... Proto dávám hlas číslu 2.
Mám úplně stejný názor jako bimbam. Vysoký kámen, který drží pracičky, zachytává. Pracičky časem povolí a vytrhávají vlákénka z textilu. Do rukavic se ruka prstýnkem zachytává. Pod kámen se zachytává špína a mýdlo. Zafasovaný kámen v č.2 nic z toho nebude dělat. Je to krásná, plynulá, nepřerušovaná linie. Klidné plynutí, nenápadná elegance.
Ahoj. Dovolím se přiznat, že jsem se tedy neproklikával. U nás to bylo nějak jinak. Před 32 lety. Ani nebyl nějaký zvláštní výběr všeho. Nastávající nechtěla ponechat nic náhodě a tak jsme si je oba vybrali svorně s jejím výběrem a bylo to tak správně. Barvy na cokoliv, jsem taky nikdy nemusel vybírat. No, a dneska to jde tak nějak samo a nenásilně. Nic se nehrotí. A funguje to. Ahoj.
Já jsem dostala prstýnek stejný jako číslo 2, akorát byl se zirkonem, nevím, zda je i tento, takže já hlasuji pro něj S vystouplými kameny a v nepravidelném tvaru by se mohl zadrhávat a to není nic příjemného. No co si budeme povídat, bude ho nosit maximálně rok, pokud tedy budete plánovat svatbu do roka a do dne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.