Nejste přihlášen/a.
Prosím vás pěkně, nevíte někdo o nějakém levném ubytování na Korfu (např. studia, penziony, priváty, apod.?) Třeba někdo, kdo jste tam už byl a měl jste výborné zkušenosti? Díky
Je otázka, čemu říkáte levné. Jakou zvažujete dopravu? Chcete jet vyloženě na vlastní pěst, nebo jste ochoten spolupracovat s někým dalším?
Měl bych tip na cestovku, která se specializuje na Řecko. Můžete jet čistě v její režii, nebo si od ní jen nechat zajistit ubytování a dopravit se vlastním způsobem apod.
Já nejdřív jezdil s nimi, pak si nechal jen zajistit ubytování a dopravoval se sám a poslední dva roky jsem jel bez cestovky, ale ne na Korfu, ale na Chalkidiki.
Také mohu vřele doporučit tyto stránky www.recko-autem.cz/ dozvíte se tam spoustu věcí, které by Vám mohli pomoci.
Bez stravy to můžete letecky pořídit za10000,teď mimo sezonu,ale nejlepší je se stavit v cestovce,a tam Vám dají nejaktuálnější nabídky.Jinak mrkněte na www.invia.cz/recenze hotelů.My jezdíme na Chalkidiki mimo sezonu,a dá se ve dvou ušetřit až 12000 proti sezoně,a ještě bývá v ceně nějaký výlet.
Letecky za 10000,-? To není špatná cena, ale jsou i lepší. V úterý jsem mohl odlétat na Last minute na Korfu na 12 dní za 7.000,- (včetně poplatků, tax a paliváku), samozřejmě bez jídla.
Na Chalkidiki jezdím autem. Cesta tam i zpět včetně všech poplatků vyjde na cca 8500,- (včetně zhruba 500 km najezděných po výletech Řeckem). Ubytování se dá sehnat i kolem 7 či 8 euro na osobu a noc.
Podívej se na korfu-servis.cz/...
Jsou tam ubytování přímo od českých majitelů pensiónů na Korfu.Komunikace je v češtině.Letos jsme byli ubytování ve studiích Kahlua v Liapades a byla to super dovolená.Ceny se pohybují podle sezony od 250 kč za osobu.V Liapades bylo nádherně, je to špičková dovolená pro milovníky přírody a krásného moře, není to ovšem nic pro milovníky komerčních letovisek...ale na tom webu najdete různá ubytování po celém ostrově. A zajistí vám také letenky nebo trajektové lístky pokud chcete jet autem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.