Nejste přihlášen/a.
Hezkej večer přeju
Maluju se už nějakou dobu, ale oproti svým vrstevnicím, co používají i linky, stíny, makeup, apod., používám já jen řasenku a korektor, občas rtěnku nebo lesk.
Jde ale o to, že té řasenky opravdu používám hodně -
Teď bych se ale chtěla začít líčit takhle -
Jaké líčení je podle vás lepší? Výrazné řasy, nebo méně výrazné řasy a linky?
Prosím, odpovídejte spíš lidi -30, přece jen jsem mladá, takže moje představy o líčení se nebudou shodovat s představami paní, které je 60. Tím nechci vůbec, ale opravdu vůbec urazit! - jen podotýkám, že prostě mladším lidem se líbí roztahováky, zatímco ti starší to nemůžou vidět. To je tak trochu vývoj - jak osobnosti, tak vkusu - a to je naprosto přitozené, no nemám pravdu?
Nalič se tak, jak se líbí tobě. Proč potřebuješt potvrdit, co je hezké a co už ne? Jinak za mě - méně výrazné řasy a linky. Ty moc výrazné působí nepřirozeně... Ale nepatřím do tebou vymezené hranice, jsem a 30 plus s tím, že se nelíčím. Proč si ničit oči, obličej nějakými umělými přípravky? Oči mám výrazné i bez líčení...
"Názor" na to co hezké se během dospívání mění velice rychle.
Souhlasím se vším co tady bylo již napsáno (nic by se nemělo přehánět a přirozenost je taky krásná
)
Jinak za mě, také určitě to druhé (spodní) video/líčení.
Pro úplnost je mi 20.
Má na tom prvním vážně svoje? Tak to pak lze leda závidět, to musí být v pohodě i nenalíčená ![]()
Po pravdě si myslím, že je to jedno. Navíc proč tak či tak, střídej, v něčem se budeš cítit líp, v něčem hůř, podle nálady, počasí, roční doby... jen pozor, ať se to nerozjede do moc divokých otáček. Jak si na sebe člověk zvyká, připadá mu to slabé, i když okolí už omdlévá. Rozhodně je zdravé vědět, kdy si dát oraz, a občas si ho na pár dní i dát. Stav, kdy ženská propadá lehké hysterii, když má vyjít ven nenalíčená, je velice, velice nezdravý ![]()
Líčení je náhodou výtečná forma vyblbnutí se, mnohem lepší, než když si člověk dokazuje identitu piercingy nebo tetováním. Umeje se to, a je to. Hlavně ať je to kvalitní kosmetika s minimem chemie a občas střídat značky, aby se i na to minimum nevytvořila alergie - to jediné je na tom důležité. Co se týká kluků, tihle to mají takhle, jiní onak, tam to člověk nevymyslí... ![]()
Promiň, ale jestli si ty řasy přejedeš řasenkou 50x a jsou totálně nasáté obsahem řasenky tak tomu se prostě a jednoduše říká slepené řasy. Nikdy to nebylo in a nikdy asi nebude, protože na takové řasenky ženy nadávají a ty si ten efekt děláš schválně? Raději si kup řasy nalepovací, budou husté, dlouhé a hlavně ten neslepený efekt. Ty linky teď hodně frčí. Takže já bych doporučila nanést nějaký nude stín na oči, vytvořit linku a následně pak nalepit řasy. Své řasy dvěma tahy řasenky spojíš s umělými a budeš mít očka jako kočka ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.