Ahoj, mám problém, můj dobrej kámoš mě zplynatěl, co mám dělat? Máte s tím někdo zkušenosti? Chtělo by to nějaký přípravek, po kterém by to nešlo poznat, ale jaký?
Dobrý den, otázka je to zajímavá, ale potřeboval bych vysvětlit, oč jde. Můžete to napsat trochu jinak, abych to pochopil i já - tedy, čím byl Váš kamarád postižen, resp. co myslíte tímto výrazem?
Kamarád mě zplynatěl, tedy čtvrtý pád. A čím vás zplynatěl? A jak se to projevuje?
sebod*
Hmmm, milí rádcové. Nedělejte si z toho prdelku. Jestliže někdo zplynatěl a nebyl IHNED uzavřen v nějakém prostoru, tak je to docela průšvih, páč teď už je rozptýlen všude kolem nás. A bacha na to ! Zplynatění je těžce nakažlivé
Myslím, že máš problém. Nevím, nakolik je tvůj kámoš zdatný odborník, aby tě z plynného skupenství dovedl vrátit zpátky do pevného. Každopádně by to měl napravit on. A to rychle. Stačí trocha větru a jsi fuč!
Jen mi nejde na rozum, jak plyn namačkal na klávesnici ten dotaz. Použil jsi nějaký kompresor?
Třeba to ale nebude tek zlé. Třeba jde jen o prd...
Tak jsem se zasmála také, ale myslím, že alfík prdí kudy chodí. Nejsi jedinný na světě, problémy má spousta lidí. Kup si v lékárně PANGROL a používej dle návodu - před jídlem. Když se tvé prdy nezklidní, budeš muset k lékaři.
Děkuji, že si z toho děláte legraci, ale ono to moc vtipné nebylo. Musel jsem se ostříhat, což mě mrzí, protože jsem si pěstoval dlouhé vlasy. Ale bohužel byly načichlé a nešlo se toho smradu zbavit. S kamarádem se nebavím, ani se mi neomluvil a navíc to vyzradil mým rodičům, takže ti teď nechtějí být se mnou při večeři u jednoho stolu. A to všechno jen kvůli jednomu blbému zplynatění.
Vymyslíš si slovo které nedává smysl a divíš se že se lidi baví při přemýšlení o tom cos tím vlastně myslel. Co ti bránilo hned po druhém třetím příspěvku napsat, jak a čím jsi byl zplynatěn a jak se to projevuje? Jinak se totiž pojmu zplynatění nejvíc blíží chemický termín sublimace - změna skupenství z pevného na plynové bez mezistádia tekutiny. Vzhledem k tomu že máš ještě pořád čím mačkat klávesy a odnesly to jen vlasy, zřejmě ještě tak úplně v plynném skupenstvi nejsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.