Ahojky, neznáte někdo nějakou osvědčenou agenturu, která by mohla zařídit práci v zahraničí? A ještě, jestli někdo neznáte tuhle agenturu, chci zjistit, jestli je spolehlivá. díky moc Míša
Moc díky! Prohlídnu to. A ty už jsi někde v zahraničí pracovala? nebo se chystáš a taky sháníš dobrou agenturu. Nemám žaludek na to, vypravit se tam sama na vlastní pěst, proto sháním nějakou tu agenturu, která mi pomůže. Třeba i s ubytováním. Ale právě mám strach, abych nenarazila. to je jasný.
šťastná*
Nepracovala a nechystám. Zkusím se poohlédnout po některých známých, jaké mají zkušenosti.
jamaica*
hmm, díky moc...:o))
bedna*
Ahoj Jamaico, na Tvé agentuře se mě zdá podezřelé už to, že propagují nalezení práce i BEZ jazykových znalostí. Jinak ceny co nabízejí se mě zdají nepřesné a i kdyby to byla pravda počítej s tím, že se skoro vždy uvádí hrubá mzda. O agenturách jsem toho slyšel spousty a hlavně to jak nesplnily svoje závazky a to hlavně se zajištěním pravidelné práce. Takže když Ti agentura umožní pracovat jen dva dny v týdnu a náklady na ubytování, Tě vyjdou jen o něco málo méně než si vyděláš tak nevím jestli budeš spokojená. Možná však, že by i mohla nějaká"poctivá"agentura existovat, kdo ví. Navíc jestli nemáš žaludek, jak píšeš, vypravit se sama do U.K., nebo jinam a na vlastní pěst možná, že by ses měla vydat ještě s někým a nebo vůbec nikam nejezdit, protože pokud"narazíš"budeš se muset sama o sebe postarat, pravděpodobně s minimem financí v cizí zemi. Ještě k té agentuře na kterou jsi se ptala, je prakticky nemožné, vystačit si s tak málo penězi do začátku(letenka, ubytování,...) které uvádějí"spokojení"klienti. Protože jestli jsem to pochopil správně, tak se chystáš do země, která je o hodně dražší než ta naše (ubytování,...). Výše Tvého platu bude záležet hlavně na Tvojich jazykových znalostech, zkušenostech v oboru v kterém chceš pracovat a na troše štěstí. Pracovat v zahraničí nebyl, totiž jenom Tvůj nápad a tak počítej s velkou konkurencí Poláků a ostatních pracovníků, kteří jsou někdy ochotni pracovat pod hranicí minimální mzdy a vykonávat jakoukoliv práci. Bedna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.